View Single Post
Vechi 28.01.2009, 20:27:53
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Dupa cum s-a spus aici , parintele Cleopa vorbea despre cele 3 moduri in care va judeca Dumnezeu lumea,

si mai exista si referiri biblice,

Sa nu credeti ca Dumnezeu e absurd, si Biblia zica ca El nu tine seama de vremurile de nestiinta

Unii traiesc in nestiinta pt ca in locurile unde s-au nascut si traiesc nu s-a propovaduit Evanghelia lui Hristos
Dumnezeu va sti ce va fi cu aceeia, nu stiu de unde provine aceasta idee cum ca necrestinii vor fi toti pierduti,

Dumnezeu nu pierde pe nimeni, nici pe noi crestinii nu ne trimite El in Iad pt ca n-am crezut in El
Alternativa la faptul ca nu ai vrut sa te asemeni cu El si sa acepti izbavirea prin El, este despartirea vesnica, moartea(spirituala) este consecinta a pacatului nu o pedeapsa a unui Dumnezeu crud, asta este alternativa, ecuatia e simpla, avem lumina si intuneric daca nu alegem lumina ramanem in intuneric ca o consecinta a respingerii luminii nu ca o pedeapsa din partea luminii

Dumnezeu doreste ca toti sa se mantuiasca si la cunostinta adevarului sa vina ne spune Biblia, poi de ce nu ne ia pe toti sa ne mantuiasca? de ce pt ca insusi noi am zice ca asta este un abuz, stie Dumnezeu de ce ne-a dat libertatea, problema e ca daca nu Adunam cu El, risipim, in sens spiritual vorbind..pentru ca despartirea pe vecie de Dumnezeu ete auto-pedeapsa pe care ne-o impunem prin trairea noastra, nu e un verdict dat intr-un tribunal ceresc, de genu tu in iad tu in rai, e un rezultat al umblarii noastre care poate fi spre zidire sau spre dezbinare si ruina

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote