View Single Post
Vechi 28.01.2009, 07:17:38
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Monica si Ortodox4life, m-ati impresionat pana la lacrimi. Va multumesc!
Pe mine ma cheama Victor,scuze ca nu m-am prezentat.Iar daca te-am impresionat spre bine se datoreaza Lui Hristos.Eu pana sa-L intalnesc pe Domnul,asa in inima,pana nu am suferit cu adevarat(pt pacatele mele) dupa cum a spus si Monica nu i-am simtit dragostea,nu am dat importanta mantuirii sau credintei.Pana sa-L cunosc pe Hristos,mi-am trait viata prin cluburi,distractii,betii,droguri,batai,condus beat si fara permis,am facut accidente cu masina si am fugit si multe alte groaznice orori.Schimbarea a inceput sa se produca cand am citit prima carte scrisa de un sfant:Viata Sfantului Serafim de Sarov.Apoi au urmat si multe alte carti,am inceput sa cunosc si sa simt ce inseamna pacatul si sa inteleg pe propia piele ce consecinte distrugatoare are asupra mea cat si a celor din jur.Aveam pe atunci 18 sau 19 ani cred si nici macar nu stiam ce inseamna spovedania si nu ma mai impartasiem de mic.De la 18 pana la 23 de ani am dus o lupta cu mine insumi,ma luptam cu placerile si patimile,vroiam sa fiu si cu lumea dar si cu Dumnezeu,incercam sa renunt la prostiile pe care le faceam,acum cu constiinta care ma judeca aspru dar nu puteam inca pt ca nu stiam ce sa pun in loc.La muzica dasmatata pe care o ascultam,ce musica sa pun in loc,la cluburile de noapte la care ma duceam,ce sa pun in loc,caci in Biserica nu puteam sa stau.La amicii,sutele sa zic de amici cu care imi petreceam timpul,cu cine sa-i inlocuiesc,nu cunosteam tineri credinciosi.Ce sa pun in locul acestora.Citeam pe Sfintii Parinti si ma minunam mereu.Daca asta e viata,asa cum au trait ei si ne indeamna si pe noi sa traim asa,inseamna ca eu nu traiesc,ci ca sunt mort(duhovniceste vorbind).Ce soc am avut,plangeam ca nu pot macar sa incerc sa fi si eu ca ei,doar imi doream dar faceam opusul.Apoi am incercat sa le vb la amici despre Hristos,sperand ca o sa ne mai potolim,dar ei m-au luat in ras.Am cunoscut fel si fel de oameni de toate natiile si bogati si saraci si de toate varstele,dar ca sfintii din carti,nu era nici unul.Ma gandeam,cat de departe suntem de adevar,cat de departe sunt oamenii de adevar,greu a fost,dar si mai greu cand am incercat sa traiesc mai aproape de Hristos.Bine sunt multe spus,acum slava Domnului sunt casatorit si asteptam un bebelus,Slava Lui Dumnezeu!
Reply With Quote