Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Pentru ce s-o mai balacim cand tu te-ai eschivat mereu la toate postarile mele la obiect ca si acum. Cand vezi ca nu ai ce sa spui, nu ai argumente, o scalzi. Eu ti-am dat niste interpretari de bun simt ale versetelor tale , iar tu in loc sa vii cu ceva argumente sau macar consideratii sau aprecieri, o scalzi tot timpul, schimbi vorba , dar nimic consistent. De cate ori eu am facut asa ceva, adica nu am raspuns punctual cum faci tu? Lasam la o parte versetele din cartile necanonice ale Bibliei pe care nu stiu cu ce autoritate le-ati scos, dar de celelalte de ce nu spui nimic? Asta nu mai e un dialog constructiv (daca a fost vreo data) cand de cate ori nu-ti convine ce argumente scripturistice iti aduc, tu cauti mereu tot felul de subrefugii sau ca acum , nici nu le iei in seama. Pe tine nu te intereseaza sa afli adevarul sau macar ce credem noi in mod sincer, ci doar sa combati si sa contrazici.
|
M-ati inteles gresit. Nu m-am eschivat deloc. Acolo unde nu am raspuns, inseamna ca nu aveam nimic de comentat. Am fost "multumit" cu raspunsul dvs. si am lasat sa fie judecat si de ceilalti cititori.
Daca aveti postari la care doriti numaidecat un raspuns al meu, specificati acest lucru (sau dati-mi cumva de inteles).