View Single Post
Vechi 26.01.2009, 11:03:32
emanuel2007
Guest

Implicit

stim ca cei care vor merge in munti vor fi ajutati prin minune de Mantuitorul , asa cum evreii au fost ajutati prin minune sa reziste 40 de ani in desert , unde e mai rau decat in munti , mult mai rau ??? si noi crestinii nu o sa rezistam numai 3 ani si jumatate cu ajutor de sus ??? mare este NEcredinta celor care se indoiesc de asta !
in plus , daca ai sa ai niste capre sau oi la munte nu iti mai trebuie paine masonica , ca nu mori tu fara paine , vezi de treaba ... oricum , mesajul este pentru marturisitori , nu pentru cei ce cred ca nu pot trai fara carne si paine , este pentru cei care nu vor sa isi lepede credinta nici cu pretul vietii ... dar ortodoxia nu va muri acum , pe vremea antihristului , ci numai antihristul va muri saracu' ... eu insa am sa merg in munti si nu am sa primesc nici un buletin sau pasaport cu 666 ... cine va dori sa nu se lepede sa faca la fel , caci prin primirea lui 666 se recunoaste dumnezeirea lui antihrist , ceea ce este lepadare ...
este adevarat ca acest sens inca nu i s-a dat de catre lume , adica sensul de a primi prin 666 dumnezeirea antihristului se va da numai cand antihristul va aparea si se va declara la ierusalim drept dumnezeu mesia ; atunci se va da lui 666 sensul de primire a dumnezeirii lui antihrist , acuma 666 este numai o chestie tehnologica ( cica ! asa vor ei sa insinueze ; dar noi stim foarte bine ce scrie in apocalipa ! ) ; dar noi stim foarte bine cu cine are legatura acest semn si ce este in spatele acestui numar , dictatura mondiala a lui antihrist si recunoasterea lui ca mesia ... ori daca acuma primesti actul de identitate cu 666 , nu este inca pecetluire dar tot un fel de lepadare este , caci noi stim foarte bine ce se ascunde in spatele acestui numar si ce semnificatie va dobandi el cand va aparea antihristul ; deci cine primeste acuma 666 pe acte sprijina viitoarea dictatura si religie mondiala antihristica ... si face aceasta fara sa fie obligat , caci noi avem prin constitutie dreptul sa nu primim buletinul cu 666 pe motive religioase ; deci daca avem acest drept putem sa il folosim ; si deci cine primeste 666 pe acte se face sprijinitor de buna voie al viitoarei dictaturi si religii antihristice care va veni ; iar dovezi ca ce se ascunde in spatele acestui sistem de control total cu 666 sunt prea multe si este plin internetul de ele ; la ora actuala stie toata lumea cine este grupul bieldenberg , masoneria , sionismul , si ce planuri au ei ...
eu nu primesc nici un act cu 666 pe motive religioase , am acest drept prin lege ; sa mi se respecte !