minciuni evidente !
s-a contrazis fraglant si cu parinteele Iustin si cu apocalipsa ; ori daca par Iustin nu e infailibil , totusi apocalisa e infailibila , caci este vedenie directa de la Mantuitorul , este nimic altceva decat vorbirea directa a Mantuitorului catre sf Ioan Evanghelistul , deci este o carte infasilibila ... in aceasta carte infailibila , se spune clar ca antihristul va pecetlui pe oameni cu numarul 666 pe mana si pe frunte, si asta se intampla acuma sub ochii nostri , la asta se vrea sa se sajunga ... deci cine spune contrar apocalipsei este un inselat si un invatator mincinos , despre care ne-au avertizat si Mantuitorul si sfintii parinti ... sa isi vada de treaba par nu stiu care , calistrat , ca eu nu primesc absolut nici un buletin sau pasaport , sa il primeasca dumnealui si toti cei ce vor sa se lepede de Hristos ; nu au decat ; apocalipsa spune negru pe alb , ca cine va primi pecetea de 666 se va duce in iad , iar cine va muri neprimind-o se va mantui si va fi mare in imparatia lui Dumnezeu !!! daca asa spune eu nu mai comentez nimic ; nu mai spun nerozii de genu ca ce am sa fac , cum am sa traiesc in munti ? sfintii parinti au spus clar ca cei care vor trai in munti pe vremea lui antihrist vor fi ajutati de Dumnezeu prin minune ; deci iata ca in ziua de azi apar multi necredinciosi , gen par calistrat , care invata contrar tuturor sfntilor parinti , Bisericii de 2000 de ani , si sfintei scripturi ; ei lauda pe sfintii mucenici care au murit de multe ori in chinuri grele , si acum se tem ca nu cumva sa fie suspectati ca sunt nebuni de aceasta lume nebuna ! iaca mare lucru ! si daca am sa ajung intr-un spital de nebuni fiind perfect sanatos ce daca ? asta conteaza sau mantuirea ? vezi de treaba , mearga ei pe calea cea lata , eu nu merg !
in plus cine spune ca voi ajunge in spitalul de nebuni daca voi sta pe un munte ca si cioban cu cateva oi sau capre ( cum de altfel ne-a sfatuit si cuviosul Paisie aghioritul ) , si voi cobori sa platesc numai impozitul ? nimeni frate , nu are nimeni treaba cu ce faci tu pe munte , ce ? nu s-a mai auzit de ciobani ??? auzi ce minciuni poate sa spune inselatul ala de calistrat si cei asemena lui ? cum sa le spun ? lepaduci ? cred ca nu are rost sa ii bag in seama mai bine , caci nu depind eu de ei deloc ; fiecare pe drumul lui , si la urma vom vedea , la judecata lui Hristos , care ne-a spus clar in apocalipsa ce avem de facut si ce fel de preoti si ierarhi si duhovnici avem noi in zilele noastre !
nu au decat sa se duca ei in iad cu toti cei ce vor sa ii urmeze ... eu nu voi urma calea lor inselatoare ...
va dau un sfat : cititi apocalipsa , ca e vremea noastra , cititi pe sfintii parinti si sfaturile lor cu privire la acesete vremuri , si urmati lor ; nu va luati dupa lupii in piei de oaie , care vorbesc impotriva sfintilor parinti , ATAT de evident !
frate , nimeni nu te obliga sa urmezi pe unul sau pe altul ; unul invata dupa sfintii parinti , altul invata dupa propria parere , la fel ca si sectarii si catolicii ; si fiecare va urma o parere sau alta ; fiecare este liber sa urmeze ori sfintilor parinti si scripturii , ori invatatorilor improvizati de azi ! si rasplata va fi pe masura fiecaruia : unii vor merge acolo unde s-au dus sfintii parinti si unde este si Mielul injunghiat , iar altii se vor duce unde este locul fricosilor si necredinciosilor !
cititi apocalipsa si veti vedea : scrie sau nu negru pe alb , ca cei care vor primi pecetea de 666 se vor duce in iad ? eu zic ca scrie !
|