@ andrei_b25
Am sa iti scriu tie dar si pentru altii.
O comunitate trebuie clar infiintata, altfel vom avea probleme. Nimeni nu poate supravietui de unul singur.
In al doilea rand aceasta comunitate trebuie formata pentru a ne cunoaste. In viitor aceasta comunitate va supravietui in locuri foarte greu accesibile. Dar aceste locuri sunt greu accesibile omului nu si demonului. Daca vom sta acolo nu inseamna ca pacatele ne vor parasi.
Minciuna, hotia, desfranarea, tradarea si altele vor veni si acolo!!!!
Cu mancarea trebuie sa supravietuim. Orice om daca il lasi in padure trebuie sa invete sa manance ceva ca sa supravietuiasca.
Pe de alta parte, Dumnezeu se va ingriji sa avem mancare.
Studiul unui manual de supravietuire e util insa mai utila e credinta in Dumnezeu.
Foarte multi astazi se amagesc spunand ca mai e ceva timp pana se vor intampla toate astea. Tinand cont ca acum e 25 ianuarie si scriu aceste randuri cu geamul crapat si in bermude, atunci am toate motivele sa cred ca zilele acelea au venit. Inca 5-10 grade in plus si toata planeta va fi data peste cap. E de ajuns sa dispara datorita schimbarilor climatice toate albinele si lumea va avea o problema cu toate soiurile de culturi.
Si stiti ceva?
Albinele au inceput sa dispara. Aceste schimbari la nivel de planeta dezechilibreaza ecosistemele. Odata cu ele se duc plantele si odata cu plantele si papica.
Foametea va fi cunoscuta si de cei alesi si de cei care poarta semnul fiarei.
|