View Single Post
Vechi 24.01.2009, 10:18:00
antoniap
Guest

Implicit

Desigur, prin rugaciune si smerenie ne vom apropia de adevar. Exista credinciosi si duhovnici care s-au rugat si li s-au descoperit taine despre situatia in care se afla sufletul parintelui. Dar si acest lucru se poate comenta rautacios. De aceea nu aduc detalii.

Pe alte topice am prezentat multe marturii personale in legatura cu parintele Gabriel. As vrea sa dobandesc smerenia, dar stiu ca aceasta nu se confunda cu lasitatea. De asemenea este pacat sa ascund adevarul. Rugati-va pentru mine, daca credeti ca tot ce-am scris pana acum e gresit. Iar eu ma rog sa putem urma pilda marilor nostri duhovnici si sa ne faca vrednici de numele de crestin. Mesajul adresat de parintelui Iustin cu privire la cartea aparuta nu trebuie interpretat intocmai. La asa vremuri - asa sinceritate!

Razvan, de exemplu, m-a ajutat mult sa dezvalui aspecte importante din viata parintelui Gabriel situandu-se pe o pozitie opusa in topicul ,,Erezii contemporane ale unor preoti care smintesc multimea." Fiecare va alege de acolo ce va dori de acolo, stiut fiind ca situatiile contradictorii, chiar daca sunt neplacute, pot lamuri lucrurile. Dan Ion, de asemenea mi-a tinut companie pe acest forum in topicul ,,Cine este vizionarul Gabriel?''. La sectiunea ,,Mari duhovnici", in topicul inceput de Monicuta, de asemenea se vorbeste despre parintele Gabriel. Mi-am amintit cu recunostinta de parintele meu ori de cate ori subiectul mi-a permis.
Reply With Quote