continuare:
[COLOR=blue]33.[/COLOR] Maica Domnului îi salvează pe creștinii predestinați, ca să nu fie striviți de furnici
[COLOR=blue]“ …Poporul Meu, e scris numele tău în cartea de pe urmă. Auzi? E scris nu numai într-o carte, ci în multe cărți, în toate cărțile sfinților Mei. Dacă nu erați scriși, erați striviți până acum de trenuri, de mașini. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Și de furnici erați striviți, dar[/COLOR][COLOR=fuchsia]numele vostru este scris și în cartea Născătoarei de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], și nu numai numele vostru, ci și al fiilor voștri și al nepoților voștri. (6/19 aprilie 1975)[/COLOR]
[COLOR=red]shtim noi ce mushuroaie fac cei plini de ramo-furnici[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]
[COLOR=blue]36. [/COLOR]Răposații rabdă de foame
[COLOR=blue]“ Dați milă și la săraci. O, dacă ați vedea cum [/COLOR][COLOR=fuchsia]rabdă de foame răposații[/COLOR][COLOR=blue]! De ce nu au? Pentru că nu au crezut în Dumnezeu.” (15 octombrie 1976)[/COLOR]
[COLOR=red]indemn pt comara din cer, iar dincolo mai sunt shi din aia care n-au facut milostenie shi acum rabda de foame...[/COLOR]
[COLOR=blue]43.[/COLOR] Hula și cu scula
[COLOR=blue]“ Hula îi omoară, nu Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Hula e[/COLOR][COLOR=blue] prima [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculă[/COLOR][COLOR=blue] care stă la tulpina pomului, care nu a făcut nici un rod…”(9 martie 1977)[/COLOR]
[COLOR=red]ne arata cine taie pomul, creshtinul, hula plina de venin il taie pe creshtin de la Dumnezeu, ca daca n-ai rodit din smerenie atunci rodeshti din mandrie.[/COLOR]
[COLOR=blue]44[/COLOR]. Satana se bagă și el cu scula care-i vine a se potrivi în pucioșii cei mai buni și mai ascultători
[COLOR=blue]“ …Unde vede [/COLOR][COLOR=fuchsia]satana[/COLOR][COLOR=blue] că am suflete [/COLOR][COLOR=fuchsia]mai bune[/COLOR][COLOR=blue], acolo [/COLOR][COLOR=fuchsia]se bagă și el cu scula[/COLOR][COLOR=fuchsia]care-i vine a se potrivi[/COLOR][COLOR=blue]. Nu e vorba de lume, ci e vorba de [/COLOR][COLOR=fuchsia]ai Mei, care Mă ascultă[/COLOR][COLOR=blue].” (26 septembrie/9 octombrie 1989 )[/COLOR]
[COLOR=red]adica ai Lui Hristos se potrivesc cu pacatul respectiv shi devin sculele dracului shi se baga shi el ca sa "ajute", adica sa-i mandreasca pe cei ce asculta de Dumnezeu.[/COLOR]
[COLOR=blue]46.[/COLOR] Limba lumii de astăzi e scumbie afumată
[COLOR=blue]“ Vei vedea la judecată pentru ce nu s-a împlinit ce am spus Eu. Ai să-ți muști limba să se facă scrumbie. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Limba lumii de astăzi este scrumbie afumată.[/COLOR][COLOR=blue]” (3/16 aprilie 1975)[/COLOR]
[COLOR=red]scrumbie = scrum de tzigara imbietoare pe o limba barfitoare shi justificativa... iar la judecata ai sa plangi pentru ce ai patzit din cauza ei, shi ai s-o mushti ca ai sa zici ca din vina ei.[/COLOR]
[COLOR=blue]55. [/COLOR]Ștefan cel Mare și Negru-Vodă nu puneau banii la CEC
[COLOR=blue]“Fii și tu ales creștine, ca să mănânci în casa lui Dumnezeu acea pâine care a mâncat-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ștefan cel Mare[/COLOR][COLOR=blue], acea pâine pe care a mâncat-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vodă-Negru[/COLOR][COLOR=blue]. Ei [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu puneau banii la CEC[/COLOR][COLOR=blue], ci făceau locașuri sfinte…”[/COLOR][COLOR=blue](3 decembrie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=red]nu-shi strangeau comori pamanteshti[/COLOR]
[COLOR=blue]56. [/COLOR]Dracul a intrat în lume și prin “lucrarea de la Pucioasa”
Surprinzătoare și dezarmantă această mărturisire! Predicile predicatorilor pucioși i-au facilitat Dracului furișarea printre creștini:
[COLOR=blue]“ Nu amestecați cuvintele din lume cu cele creștinești, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]dracul a intrat și prin această lucrare[/COLOR][COLOR=blue], adică prin predicile voastre.” (2 ianuarie 1979)[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=red]este catre preotzi ca ei predica la sf Liturghie, deci sa nu amestece cele lumeshti cu cele duhovniceshti ca mandria shi moartea a intrat in creshtini shi prin astea, shi care sunt cuvintele din lume? poi alea care slujesc la idoli, la lacomie, rautate, iutzime, pizma...[/COLOR] [/COLOR]
[COLOR=blue]………………………………[/COLOR]
|