View Single Post
Vechi 23.01.2009, 16:57:18
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a IV-a)[/COLOR]

[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #26. [/COLOR](Maxime, cugetări și învățături “adânci”)

[COLOR=blue]1.[/COLOR] Parabola orbului: orbul e orb pentru că nu vede
[COLOR=blue]“De ce, măi oameni, orbul nu vede lumina zilei? Pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu are vedere[/COLOR][COLOR=blue], de aceea nu vede lumina zilei” (25 decembrie 1964)[/COLOR]

[COLOR=red]Vederea este Hristos-Duhul, iar Lumina zilei este Credintza...[/COLOR]

[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]
[COLOR=blue]6. [/COLOR]“Domnul” mustră dezordinea și face ordine în casa sa după modelul lumii moderne. Bisericile trebuie organizate după bonuri de ordine
[COLOR=blue]“…– De ce în casa Mea nu se face ordine? Peste tot pământul, toată suflarea de acum merge [/COLOR][COLOR=fuchsia]organizată după bonuri de ordine[/COLOR][COLOR=blue]. Aici de ce nu se face așa?” (19 decembrie 1966)[/COLOR]

[COLOR=red]probabil erau multzi care se buluceau sa stea de vorba cu Verginica shi ca shi solutzie spune ca poate ar fi mai bine sa le dea bonuri de ordine ca la spital, dar e vorba ca se proorocea cartelele comuniste shi ordinea aia ateista. [/COLOR]

[COLOR=blue]15. [/COLOR]Oamenii orăcăie ca vitele, iar vitele orăcăie ca broaștele
[COLOR=blue]“…Veți fi judecați și condamnați de copiii voștri că nu îi lăsați să se ducă la păcat. Vor [/COLOR][COLOR=fuchsia]orăcăi ca vitele[/COLOR][COLOR=blue], dar să știți, să nu le deschideți ușa” (21 iulie 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]ai incercat sa-l incui pe un flacau sa nu mearga la bar? la discoteca? la film? la meci? sa vezi cum oracaie... ca el vrea sa pacatuiasca pentru ca nu shtie ce face.[/COLOR]

[COLOR=blue]17. [/COLOR]Sfântul Apostol Luca s-a făcut fotograf
[COLOR=blue]“Și uite: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Luca[/COLOR][COLOR=blue], apostolul Meu, stă și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fotografiază[/COLOR][COLOR=blue] tot mersul Meu și tot ce Eu lucrez. Și ce vei face? (4 august 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“Israele tată, copilașul Meu, s-a fotografiat timpul când ai vorbit și când ai petrecut cu Dumnezeu. S-a fotografiat masa și mâncarea. S-au fotografiat. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Uite fotograful[/COLOR][COLOR=blue], mai e un pic. Iată fotografiile, le vei vedea de la tot începutul până va fi sfârșitul. Crezi? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Totul[/COLOR][COLOR=blue], și viul, și mutul [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-a fotografiat[/COLOR][COLOR=blue]. Și vrednicul și puturosul și somnorosul…” (8 noiembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Această lucrare [/COLOR][COLOR=fuchsia]este fotografiată[/COLOR][COLOR=blue] de sfântul apostol [/COLOR][COLOR=fuchsia]Luca[/COLOR][COLOR=blue]” (6 decembrie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Să știți că [/COLOR][COLOR=fuchsia]am[/COLOR][COLOR=fuchsia] fotograf pe Sfântul Apostol și Evanghelist Luca[/COLOR][COLOR=blue], care merge și fotografiază și la judecată vă am în toate pozițiile…” (22 decembrie 1975)[/COLOR]

[COLOR=red]dar cand acuma totul se filmeaza cum e? [/COLOR]
[COLOR=red]ne spune defapt ca toate sunt cunoscute shi nimic ascuns nu este inaintea Domnului, caci toate vor fi aduse la Lumina.[/COLOR]

[COLOR=blue]18. [/COLOR]Și Verginica, până și Hristos, s-au făcut fotografi
Ciudat este că, zece ani mai târziu, apostolul Luca nu mai este deloc pomenit. În schimb, acum se pretinde că fotografia ar fi fost făcută doar de [COLOR=fuchsia]amândoi[/COLOR] protagoniștii, adică de Verginica și de Hristos:
[COLOR=blue]“ Verginico, ce faci, vrei să mergi cu Mine sau vrei să mai stai? Să fii cuminte că mai e un pic și vei scăpa. Nu te întrista căci în curând te vei bucura. Îți aduci aminte de fotografia pe care [/COLOR][COLOR=fuchsia]am lucrat-o amândoi[/COLOR][COLOR=blue]?” (11 februarie 1974 – pag.658 )[/COLOR]
[COLOR=red](poi in poza respectiva este sf Verginica shi Hristos-Duhul, deci cum puteau ei sa faca fotografia? deci nu este deloc ciudat caci altcineva era la Aparat)[/COLOR]

[COLOR=blue]19. [/COLOR]Și Maica Domnului s-a făcut fotograf
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Măicuța Domnului a fotografiat[/COLOR][COLOR=blue] crucea și era un ori (X)[/COLOR][COLOR=blue] ” (21 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=red]aici nu shtiu shi nu intuiesc despre ce este vorba? o fi vorba de crucea sf Andrei. iar ori insemnand inmultzire dar shi sau ca indoiala (alternativa)[/COLOR]
[COLOR=blue]21. [/COLOR]Lucrarea de la Pucioasa are mulți conducători în cer și se face după o undă electromagnetică, undă care se schimbă pe neașteptate, odată cu vremea
[COLOR=blue]“…Daniele, tâmplăria se lucrează în multe poziții și în multe taine și nu se poate da măsura, pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]unda acestei lucrări e după vreme[/COLOR][COLOR=blue]. Să spun măsura vremii de azi? Dar dacă [/COLOR][COLOR=fuchsia]unda se schimbă[/COLOR][COLOR=blue]? Fiule, [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrarea Mea[/COLOR][COLOR=blue] care se face aici cu această casă [/COLOR][COLOR=fuchsia]are mulți conducători în cer[/COLOR][COLOR=blue]. Duhovnicește Domnul vorbește. Acest cămin care se face pentru voi, e lucrat și în cer și se face după vreme, tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]după undă.[/COLOR][COLOR=blue] Crezi? Ca în timpul lui Noe. Atunci erau patru familii, dar acum nu se știe câte sunt. Era de mult dat [/COLOR][COLOR=fuchsia]acest program[/COLOR][COLOR=blue] dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu știe nimeni din cerul sfânt ce undă va fi[/COLOR][COLOR=blue]. Mai așteptați puțin de tot și o să se dea pe față și acest lucru. Daniele, să nu cugeți ceva greșit și să nu zici că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu știe Domnul ce face[/COLOR][COLOR=blue]. Tâmplarule, fii cu multă răbdare, nu sili vasul Meu să-ți dea măsura fără măsura lui Dumnezeu. Și când vei lucra, să fii bine înarmat cu viața duhovnicească; să nu fii necredincios și cu vreun păcat întinat.” (17/30 august 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]e vorba de unda credintzei, unda care ne va scoate din potopul ce vine, despre cum va merge vestea despre Hristos-Duhul.[/COLOR]

[COLOR=blue]22. [/COLOR]Și fabricile se împușcă, nu-i așa?
[COLOR=blue]“…Fiilor, primul război care se va face întâi, e împotriva curviei și al doilea împotriva beției”. Pe unde se va afla curvă sau curvar se va împușca. Și pe unde se va afla bețiv sau [/COLOR][COLOR=fuchsia]fabrică de alcool, se va împușca[/COLOR][COLOR=blue]. (27 august/9 septembrie 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]duhovniceshte se impushca, in tine se vor impushca fiii shi ficele babilonului, prin staruintza in rugaciune shi pocaintza shi smerenie shi milostenie, asha, prin credintza...[/COLOR]

[COLOR=blue]24.[/COLOR]Zilele săptămânii sunt însuflețite și au sex (dar nu vor să se reproducă, au rămas mereu aceleași șapte)
[COLOR=blue]“Țineți minte că nu e zi fără viață. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lunea e bărbat, miercurea e bărbat, și vinerea e femeie[/COLOR][COLOR=blue]. Le veți vedea la cer. Daniele, nimeni nu poate cerceta și judeca lucrul acesta” (20 noiembrie/3 decembrie 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]adica lunea e ascultare shi smerenie, miercuri e ascultare shi smerenie shi vineri e credintza, e nadejde pentru Duminica aia care urmeaza.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Adica in toate Zilele trebuie sa fim cu Hristos.[/COLOR]

[COLOR=red]continuarea mai jos[/COLOR]