View Single Post
Vechi 23.01.2009, 15:37:35
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

continuare:

[COLOR=blue]33. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se împleticește în cuvinte, dând vina pe “trâmbiță”, pe motiv că e prea mică
[COLOR=blue]“Scrieți pe hârtie. Fiți desăvârșiți, că iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă încurc la vorbă[/COLOR][COLOR=blue], că sunt mare în cuvânt și trâmbița e mică”[/COLOR][COLOR=blue] (19 ianuarie 1975)[/COLOR]

[COLOR=red]aici este o intzelepciune care nu trebuie priceputa doar literal[/COLOR]

[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]
[COLOR=blue]35. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e vecin cu nea’Petrică Neacșu
[COLOR=blue]“Fiule Petrică, te-ai întrebat pe tine pentru ce [/COLOR][COLOR=fuchsia]te-am adus aici[/COLOR][COLOR=blue]? Fiule am vorbit cu tine ca să mă servești pe Mine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vecine[/COLOR][COLOR=blue]. Ce n-ar da cineva să fie [/COLOR][COLOR=fuchsia]vecin cu Mine[/COLOR][COLOR=blue]! Te-am adus ca să fii servul Meu.” (19 mai/1 iunie 1975)[/COLOR]

[COLOR=blue]“ …Am adus pe cineva [/COLOR][COLOR=fuchsia]lângă Mine[/COLOR][COLOR=blue]( Petre Neacșu, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue] și l-am ajutat [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-și ridice casă[/COLOR][COLOR=blue]. Și acum ești dator să împlinești ceea ce-ți cer. Îți cer să primești oițele Mele sub acoperământul tău, ca să împlinească Dumnezeu numărul Său. N-am adus acești creștini la voi ca să fie certați, ori să fie mustrați, ori să fie neprețuiți de voi. Îi lăsam în comuna lor, dar i-am adus, creștine, la tine, că tu ești prietenul Meu.” (22 feb./6 martie 1980)[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][COLOR=red]da, e vecin cu acela, care-i problema? Iosif n-avea vecini? shi ne invatza buna vecinatate shi darul filoxeniei ca sa-l folosim[/COLOR][/COLOR]

[COLOR=blue]38. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” tânjește să facă dragoste în “travesti
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dacă aș fi o domnișoară[/COLOR][COLOR=blue], toți M-ați iubi, căci își lasă omul o casă de copii pentru o domnișoară și pentru o femeie naturală. Nu am venit nici domnișoară, nici femeie, ci v-am spus cine sunt, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nimeni nu face dragoste cu Mine[/COLOR][COLOR=blue].” (19 octombrie/1 noiembrie 1975)[/COLOR]

[COLOR=red]nicivorba ci ne mustra ochiul spurcat shi pacatos al dragostei noastre adulterine deschis shi bucurat de goliciuni de domnishorica![/COLOR]
[COLOR=blue]45.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi amenință cu moartea pe dezertorii de la NIP și își oferă serviciile gratuite de cioclu
[COLOR=blue]“…Ce facem cu cei care au părăsit numărul? Ce facem cu cei care au părăsit țara sfântă? Eu aș avea ce să fac: [/COLOR][COLOR=red]să le pun o cruce la cap![/COLOR][COLOR=blue]... ” (20 septembrie 1977)[/COLOR]

[COLOR=red]este vorba despre evreii, ori romanii, ori israelul romanesc, deci de cei ce pleaca in lume shi care ar dori Dumnezeu ca sa moara ca shi creshtini, sa-shi poarte crucea.[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][COLOR=black](cu roshu shi oblic am scris cam ce pricep eu de acolo, dar remarcile sunt cu totul absurde shi lipsite de corespondentza cu litera shi sensul textului, ca despre duhovnicie, poi sunt total absurzi in remarcile lor )[/COLOR] [/COLOR]