Citat:
În prealabil postat de ortodox4life
Dan Puric este un om deosebit dar nu poate face nimic pentru Romania.Aceasta tara a fost cumparata de evrei si este condusa de francmasoni,singura sansa de salvare a acestei tari este cum au procedat cei din cetatea Ninve cand Sfantul Proroc Iona,trimis fiind de Dumnezeu,le-a spus ca daca nu postesc,nu se roaga si nu le pare rau pentru relele facute ii va distruge.Atunci ei l-au crezut si au postit,s-au rugat la Dumnezeu sa-i ierte cu multa pocainta si Dumnezeu i-a crutat de la moarte.Cam asa si cu Romania,SUA si alte tari care au uitat pe Hristos.Dumnezeu nu vrea moartea pacatosilor ci indreptarea lor.Dar daca vede ca nu se vor mai indrepta,atunci nu are cum sa-i mai salveze de la moarte vesnica.Doamne ajuta!
|
Doamne-ajuta!
O sa ti se para ca te contrazic cand, spun ca Dan Puric deja a facut foarte mult si poate face si mai mult in continuare. Nu este o parere intru-totul opusa opiniei tale si se exprima vis-a-vis de aceeasi realitate: neamul romanesc reinvata drumul spre Dumnezeu. Si, Dumnezeu este milostiv. Inca are rabdare cu noi.
Parintele Arsenie Boca, constata cu durere ca oamenii veneau la dansul cand dadeau de greu. Ii intreba: "Da', pana sa va fie greu, unde erati?"
Ei bine, aici intervin oameni ca Dan Puric. Sunt mai multi. Parintele Teofil Paraian, Parintele Rafail Noica, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Iustin Parvu,... lista e foarte lunga. Am credinta ca foarte curand vom auzi de alti romani care tin zeci de conferinte in fiecare an in toata Romania si nu numai. Ei trebuie sa apara si sa vorbeasca neamului despre Dumnezeu si despre noi pana nu e prea tarziu. Iar noi, ceilalti, daca ii sustinem, cred ca facem un lucru bun.
Si chiar si daca ar fi doar unul, o atitudine fatalista, ultra realista, care de altfel il exclude oarecum pe Dumnezeu din ecuatie, face mai mult rau decat bine pentru ca duce spre blazare, acceptare, indiferenta, adica DEZNADEJDE.
Frate "de foarte departe", in Romania se misca ceva: in timp ce o parte din ce in ce mai mare face ca duminica bisericile sa devina neincapatoare, o alta parte continua sa pedaleze in gol cu privirea ratacita. Si pentru uni si pentru altii vorbeste si scrie Dan Puric si la fel, multi altii. Pe cei care cred, ii intareste, iar pe ceilalti, ii ajuta sa-si lamureasca dubiile. Ne vom reintoarce cu fata spre Dumnezeu, dar impreuna: in rugaciune, in fapte si comuniune. Cu NADEJDE.
Am tot citit pe acest topic: "asta nu se poate pentru ca... ". Trebuie sa invatam odata ca ecuatiile lui Dumnezeu nu se rezolva cu algoritmi umani. Masura lui Dumnezeu am simtit-o fiecare de pe acest forum si o recunoastem in minunile din istorie si de langa noi. Numai impreuna cu Dumnezeu in inima se castiga batalii anuntate de oameni ca si pierdute.
Sa ma ierti, te rog, daca te-au suparat cele de mai sus. Le-am scris cu drag. Si nu aveam cum altfel, pentru ca cele scrise de tine arata mult atasament fata de neamul nostru. Dar parca respira un usor aer de deznadejde.
Doamne-ajuta!