Subiect: Budismul
View Single Post
Vechi 21.01.2009, 23:08:54
Kopela Kopela is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.01.2009
Implicit Buna seara

As vrea sa stiu de ce sunt atat de creticati cei care se indreapta care vor sa se indrepte sau fac parte din alta religie.NU este vine a nici unui copil ca atunci cand se naste iar parintii sai fac parte dintr-o anumita religie automat si el are aceeasi religie.Copilul Ar trebui lasat sa aleaga dupa o anumita varsta spre 20 ani dupa ce se informeaza corect sa-si aleaga spre ce sa se indrepte.Fiecare om are dreptul sau.Numai traim in vremurile in care daca eapartinei unei alte religii erai omorat.NU zic ca nu se mia intampla asta si acum dar oricum acum numai este ca atunci.Budismul din punctul meu de vedere are trebui practicat doar de cei care doresc religia ni se impune din nastere de aceea gandim asa.Ca va garantez ca daca va nasteati intr-o familie de musulmati ati fi fost adeptii Coranului
Tindeti marea majoritate sa discrimitati.Iar Biblia din cate stiu eu zice ca sa ne acceptam aproapele indiferent de religie indiferent de culoare etc.Daca ma nasc in Japonia sa zicem acum trebuie sa fiu omorata de cineva din romania doar pentru ca nu sunt roman?Daca sunt budista inseman ca trebuie sa ma respingeti si sa ma judecati?Eu stiu ca nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni inafara de Dumnezeu.Cadoar de aceea exista JUDECATA DE APOI daca multi dintre voi suneti deja fanatici si ingusti la minte imi cer scuze daca o luati ca pe o jignire imi pare rau dar incercati sa vedeti altfel lucrurile numai va limitati!In fond suntem oameni oamneii gandesc diferit iar judecata este una proprie sau ma rog asa ar trebui.Caci totusi suntem in secolul 21 nu zic ca nu mia exista si aucm exceptii dar incercati sa va formati o gandire mai larga mai deschisa
Reply With Quote