View Single Post
Vechi 21.01.2009, 13:36:12
eduardd
Guest

Implicit

Poate nu am fost bine inteleasa Constantine. Eu NU contest ceea ce spun parintii nici nu am spus nicaieri ca sunt de acord cu atitudinea luata de BOR (daca am facut-o arata-mi mesajul) insa CRITIC CU PARERE DE RAU ATITUDINEA NOASTRA vis-a-vis de parintele Arsenie si Parintele Iustin. Mi se pare deplasat sa spuenm despre asemenea parinti/martiri/sfinti in viata ca sunt dusi cu presul.. Daca eu sau tu sau altul poate fi dus din pricina putinei credinte un asemenea parinte NU poate fi dus. Deci asemenea postari NU fac cinste unui crestin ortodox! Apreciez ravna ta si a fratelui Laurentiu, insa putina atentie si dreapta socoteala in unele afirmatii NU ar strica... Crede-ma SUNT LA CURENT cu ceea ce ase intampla de la insusi parintele Iustin si de la parintele Antim. Adevarat graiti insa, NU sunt de acord cu modul acesta de panica si oarecare "ura" ce reiese din unele postari ale voastre. Ati vazut parintele ARsenie cu cata blandete a vorbit? Il respect pe parintele Iustin...Nu a spus e dus cu presul...sau e altele.. Nu a spus mult cu multe..vorba sfintiei sale.. Acum nadajduiesc ca ai inteles corect pozitia mea.
Bucurii..
Reply With Quote