Fratilor, citesc si recitesc mesajele noastre..si cand vad cum ne adresam unii..imi vine sa plang.. Parintele Iustin a fost pus sa spuna acestea fara sa stie de ce.. Parintele Arsenie a fost dus cu presul... Nu toti cei care au facut puscarie sutn martiri...Bine ca suntem noi patrioti, suntem noi crestini..stim noi adevarul absolut..vai..vai...vai... Consider ca nu fac decat sa imi adun pacate la cate am deja.. Cunoscandu-i personal si pe unul si pe celalat , nu pot decat sa lacrimez..Cand parintele Iustin mi-a salvat copilul? Cand parintele Arsenie m-a invatat sa merg pe calea dreapta..atunci cum erau?? Sunt sigura ca fiecare dintre noi a [primit la randul sau invataturi/mangaiere de la acesti MARI duhovnici. Acum am ajuns sa spunem acestea....de ce?? DE CE????????? Oare de ce nu vedem ca prin comportamentul nostru (poate fara voie sau din prea mult patriotism...) am ajuns sa punem la indoiala ceea ce pana mai ieri laudam din toata inima?? Pentru mine una e ffff dureros..daca m-ati face pe mine nebuna, nu ar fi nimic dar cand vad..cum vorbiti de acesti parinti..
Iertati-ma si Domnul sa va ierte!
|