View Single Post
Vechi 20.01.2009, 20:59:26
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Nu e vorba de nici un zgomot sau tulburare in comunicatul Parintelui Iustin Parvu, ci de MOBILIZARE, trezirea opiniei publice.
Si MOBILIZAREA asta se poate face fara zgomot si tulburare. Nu stiu de ce o tot trageti inainte cu tulburarea? Ca asa a zugravit massa-media comunicatul Parintelui Iustin, ca le strica planurile intunecatilor. A te mobiliza cu scopul de a preveni un rau, nu inseamna ca tulburi. Da, tulburi minciuna si raul ! Astea se tulbura!
Si cum spunea cineva mai inainte, ca si in sanatate, e mai usor sa previi...!
Si eu de parerea asta sunt!

La ce ne trebuie cipuri? Vom deveni mai buni cu ele? Ne scapa de pacate? Categoric nu! Atunci pt ce sa-l accept! Luati o coala de hartie si impartiti-o in doua: avantaje si dezavantaje. Pt dezavantaje o sa va mai trebuiasca o pagina!
Si atunci dece sa accept, ca sa nu-i tulbur pe draci si scopul lor malefic?

Sa tac si sa accept pana in ultima clipa ...precum in zicala cu " strainul si baba" ....-Babo! im e asa frig! Nu-mi dai si mie un loc in grajd! Babo, lasa-ma in casa, macar pe pragul usii....Babo, rogu-te lasa-ma mai langa soba...Babo..... Cam asta e viclenia satanei! -Stai afara drace! Ca strainul, drac era si nu om! Ca omul s-ar fi multumit si numai cu grajdul!
Reply With Quote