View Single Post
Vechi 19.01.2009, 21:57:28
andrei_b25 andrei_b25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2009
Implicit uite ca vrea...:)

Buna, sunt si eu nou pe aicea, recunosc ca nu sunt dus prea des la biserica, dar cred si eu in Dumnezeu. In primu rand am ramas putin impresionat (in sensu bun al cuvantului) cand am intrat pe site prima oara si am vazut ca sunt destul de multi oameni care vorbesc deschis despre Dumnezeu (oameni ca mine, ma gandesc ca nu sunteti toti preoti:) ). Si in al doilea rand cred si eu ca se apropie ceva. Nush daca mo mai prinde si pe mine in viatza sau nu, dar referitor la ce a spus IT, cu pregatirile si organizarea nush ce sa spun dar daca te apuci de asa ceva acuma, ai putea sau hai sa spun, am putea parea mai mult decat paranoia. Si ce sa organizezi si sa pregatesti, o coliba, o pestera, o plantatie, o comunitate? Treaba cu cipurile o sa fie ceva treptat, nu dintr-o data (parerea mea), adica azi voi pleca eu din sistem (daca refuz cipu), maine vei pleca tu, peste o saptamana va pleca altu si tot asa pana la ultimu. Poti plati cu cartela mai nou la benzinarii la supermarketuri, dar nimeni n-a scos "varianta" cash. Daca eu trebuie sa plec azi, si tu peste trei luni, eu trebuie sa supravietuiesc cumva fara tine 3 luni pentru ca nici tu nici nimeni nu va pleca de nebun daca nu-i pus in fatza alegerii. Si daca stai bine sa te gandesti, de dormit si de imbracat nu-i asa o mare problema. Imi aduc aminte de cand eram mai mic, si aveam ganduri sa plec de acasa, mi-am facut o lista intreaga cu tot felu de chestii (cutzite, sfori, ace, carlige si mai stiu eu ce) si dupa ce am termnato, m-am blocat cand mi-o trecut prin minte intrebarea: ce mananc? :) Si asta cred ca va fi o problema, ce vei manca, daca nu vei mai putea sa cumperi nimic daca nu esti marcat? Asa parca scrie...