Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Sai (Ps 150,1)
Precum Dumnezeu Tatal se proslaveste prin Fiul, tot asa Fiul ii proslaveste si se proslaveste prin Sfintii Sai:
21. Si Iisus le-a zis iarasi: Pace voua! Precum M-a trimis pe Mine Tatal, va trimit si Eu pe voi.
22. Si zicand acestea, a suflat asupra lor si le-a zis: Luati Duh Sfant;
23. Carora veti ierta pacatele, le vor fi iertate si carora le veti tine, vor fi tinute. (Ioan 20
22. [COLOR=Red]Si slava pe care Tu Mi-ai dat-o, le-am dat-o lor[/COLOR], ca sa fie una, precum Noi una suntem:
23. Eu intru ei si Tu intru Mine, ca ei sa fie desavarsiti intru unime, si sa cunoasca lumea ca Tu M-ai trimis si ca i-ai iubit pe ei, precum M-ai iubit pe Mine.(Ioan 17
35. Iar cei ce se vor invrednici sa dobandeasca veacul acela si invierea cea din morti, nici nu se insoara, nici nu se marita.
36. [COLOR=Red]Caci nici sa moara nu mai pot, caci sunt la fel cu ingerii si sunt fii ai lui Dumnezeu, fiind fii ai invierii. [/COLOR]
37.[COLOR=Red] Iar ca mortii inviaza a aratat chiar Moise la rug, cand numeste Domn pe Dumnezeul lui Avraam, si Dumnezeul lui Isaac, si Dumnezeul lui Iacov.
38. Dumnezeu deci nu este Dumnezeu al mortilor, ci al [SIZE=4]viilor[/SIZE], [SIZE=4]caci toti traiesc in El[/SIZE]. (Luca 20
[/COLOR]
|