Parere personala!
[COLOR=Black] Asa cum am mai scris si in alte mesaje, NU prezenta cipurilor ( acum sau peste 5 ani) trebuie sa ne aduca teama ci pierderea Credintei. Repet ceea ce am mai spus, [COLOR=Red]NU de moarte sa ne temem ci de Inviere![/COLOR] Toti suntem "datori" cu o moarte, dar cu adevarat esential este ce vom afla dincolo de ea. Din punctul meu de vedere parintele Arsenie a luat cea mai buna atitudine TOCMAI pentru a NU ne pierde credinta! Dovada??? Priviti aici pe acest forum, cata dezbinare, cate jigniri, cat haos. Ori aici suntem doar 2% ( sa presupunem ca suntem doar atati) si deja e mult haos.. daca si parintele Arsenie ar fi spus daaaaa e timpul sa luptam, e timpul ..atunci s-ar starni cea mai mare dezbinare din istoria ortodoxiei romane!! [SIZE=3][COLOR=Red]Fratilor, NU mai judecati parintii!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Red]Avem multa indrazneala sa punem la indoiala un parinte Arsenie sau Iustin[/COLOR][/SIZE]. [SIZE=4][COLOR=Red]Daca parintele Iustin a tras semnalul sa ne trezim, parintele Arsenie a adus CA O COMPLETARE nu ca o judecata sa ne pastram RATIOANAMENTUL SI CREDINTA. E ca si cum am sta toti cascati cu ochii spre cer asteptand sa vina steaua cazatoare sa ne nimiceasca desconsiderand sarpele ce zace la picioarele noastre si sta gata sa ne muste. Asta e pararea mea, ASTA a vrut parintele Arsenie sa spuna.[SIZE=2][COLOR=Black] [SIZE=4][COLOR=Red]Nu contest adevarul si pericolul cipurilor, insa vital este sa fim rationali, sa stam stramb sa gandim drept, cand va veni vremea. [/COLOR][/SIZE] Cand va veni vremea DE VA TREBUI vom iesi in strada, dar cu rugaciune inainte, NU cu sabia scoasa urland! Parerea mea personala: Cuvantul parintelui Arsenie a sosit exact in momentul potrivit, pentru cine are urechi de auzit! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
|