View Single Post
Vechi 16.01.2009, 23:40:32
IT IT is offline
Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Implicit

@mihailt si BogdanF2

Nu dau 2 bani pe statul roman. Nu l-am votat, nu il consider ca fiind cel care imi protejeaza interesele si nici nu ma mai identific cu el. De fapt, ca sa fiu mai direct, consider statul roman ca fiind unul dintre dusmanii cei mai mari al acestui neam romanesc.
Statul roman actual se face vinovat de tradare fata de neamul romanesc si sustine criminali in pozitii de conducere.

Drept pentru care statul roman pentru mine e doar un talhar cu care am de-a face din cand in cand. Statul e baiatul rau. Asta nu se va schimba niciodata pana la sfarsitul timpurilor!

Referitor la sa dai Cezarului ce e al Cezarului nu v-ati intrebat niciodata CE ARE Cezarul????

Moneda batuta de el. Atat si nimic mai mult. Al Cezarului nu e nici masina mea, nici casa mea, nici aurul meu, nici alimentele mele si cu siguranta mai putin numele meu.
Insa moneda de aur era a Cezarului. Bancnotele actuale sunt datorii ale Cezarului fata de mine!
Datorii pe care nu le ia in seama si din care mai imi fura cu hotul numit inflatie.
Reply With Quote