16.01.2009, 15:42:56
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de antoniap
Trebuie sa fim bine informati in legatura cu aceasta problema ca sa putem aprecia corect ce se intampla. Vedeti, niciun aparat si niciun document cu microcip care nu are legatura cu identitatea mea nu trebuie sa ma intereseze in calitate de crestin, pentru simplul fapt ca in Apocalipsa, capitolele XIII-XIV, nu mi se vorbeste despre ele. Se spune doar sa nu acceptam ,,numarul de om al carui semn este 666", adica sa nu acceptam un numar in locul numelui de Botez.
Acceptarea unui numar in locul numelui de Botez echivaleaza cu lepadarea de Hristos. Din pacate, prin acceptarea cardului, a pasaportului electronic, a permisului de conducere electronic si mai ales a buletinul electronic suntem de acoord ca ne identificam cu un NUMAR (CNP). Acesta e adevarul si nu altul, chiar daca e dureros. Daca acceptam cu slugarnicie documentele electronice, ni se vor impune si microcipurile pe mana dreapta sau pe frunta, asa cum scrie in Apocalipsa. Corect este sa fim de partea ADEVARULUI si sa evitam raul cel mic, asa cum ne sfatuia si parintele Paisie Aghioritul, pentru a-l putea evita si pe cel mai mare.
In cartea ,,Apocalipsa 13. Sfarsitul libertatii umane'' , inginerul Mircea Vlad demonstreaza de ce codurile de bare, si aparatele de scanat folosesc o tehnologie bazata pe 666.
|
Foarte pertinenta postarea ta Antonia, dar personal, eu nu vad cum am putea noi sa ne opunem unor astfel de documente , de care multi au si vor avea nevoie. Deja banalul CNP , este cam peste tot luat in seama in locul numelui de Botez.