View Single Post
Vechi 16.01.2009, 14:43:25
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Dece umbli langa subiect? Eu ti-am dat exemple, fragmete din "venerarea" ei. De de raspunzi "in asamblu" ?
Dece nu iei Rugaciunea spre Stefan cel mare sa o analizezi in fata?`

Dece nu iei expemplele care le-am scos din "ansamblu" si arata CLAR ca Maria este facuta de VOI idol. (daca Isus e mahnit, din asta cauza este)

Ingerul a venit si ia spus Mariei " Vei naste " , nu a intrebat-o vrei draga sau nu? De ce nu prezinti versetul de unde reiese ca Maria a avut de ales?

Si Maria noua Eva , aiureli. Staruiti asupra la 1+1 pana iese 4.
Povesti fara nici un folos, si ipoteze scoase din fundul iadului.
Relevant ptr. mantuire e ISUS. Nu conceptul Maria-Eva .

Isus ne-a scos de subt pacatul adamic. EL ne-a dat noua decizia.
VRETI? Botezativa in apa si EU va botez in Duh. Credeti in mine(iubiti-ma pe mine si pe cei din jur vostru).
Daca facet iasta veti avea viata vescnica. PUNCT.

Ce istori ciudate si intortocheate pruduce satana? maria decizia, echivalent cu eva blab bla.

Preznta dovezi ca Isus nu ne-a sput totul si ca Maria ne-a salvat de sub pacatul adamic.

Si la cinstire. "Cinstirea" parintilor poate fi facuta cu slujbe, rugaciuni de intermediare? Faci tu asa cu mama ta? A cinsti insemana respect si dragoste, nu slujbe si rugaciuni.

Noi nu ne rugam Mariei ca lui Dumnezeu, tu intelegi gresit niste cuvinte si rugaciuni, cand un crestin ortodox citeste acele rugaciuni stie care e sensul si rostul cuvintelor si ceea ce ele reprezinta
----auzi, ce vrei sa intelegi "altcumva" ? vrei sa scot iarasi citatele?
Maria Usa si Scara spre cer? Maria iarta-ne ,ajutane, tamaduieste-ne, lumineaza-ne, scapa-ne, intareste-ne, da-ne credinta, da-na izbavire, MANTUIESTE-NE .

Toate ce se atribuie ca face Dzeu , Isus ptr. om , cereti de la Maria, sis nu numai.
Toate aceste lucruri face ISUS ptr. om. El e Usa, SCara, doar prin El suntem mantuiti. El ne intareste, el ne tamaduieste, el ne da credinta ( cine nu este chemat de Tatal nu vine la Fiul) , El ne da biruinta si izbavire, El ne scapa de necazuri di de cel rau . EL EL EL EL EL

capise? Dzeu e UNUL. Si nu ingaduie nimic langa El. Nici o rugaciune , slujba, venerare altcuiva. NIMENI ; nu se inchina apostolilor, cand au fost i nGrecia unora le-a trecut prin minte , si SAU OPUS CU DESAVARSIRE.

Toti sfinti , care au fost sfinti , nu au primit rugaciuni, nici slujbe, doar nu erau nebuni? Cinstirea lor era in forma de respect si dragoste. NIMIC mai mult.

daca nu intelegi asta, Isus cu tine. precum Cuvantul spune

NImeni nu vine la Fiul daca nu e chemat de Tatal.

Tatal mi-a dat pe cei ce ma urmeaza.

Voi urmati pe Diavolul, ptr. ca at iadaugat la Dzeu inca ceva . A patra fata dihovniceasca si o sumedenie de "sfinti" , sfintit de Isus? NICIDECUM, Alesi prin consili.

Asadar, cat timp ramai in venerarea politeista, esti pierdut.

PAce.

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote