Subiect: Tara mea
View Single Post
Vechi 16.01.2009, 08:24:44
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green][SIZE=3]Scumpirile[/SIZE] [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Au scumpit ăștia cafeaua și țigările!… A câta oară? Cică-s produse de lux! Ca să vezi! Nici n-aș fi știut dacă nu se spunea pe TV-uri…
Salariul nu l-au mărit. A rămas așa, un involuat, de multe luni…
Cică suntem în criză… Asta-i ultima găselniță a guvernului… Da’ noi, românii, suntem în criză de vreo 20 de ani…
Pâinea nu, nu s-a scumpit, dar a scăzut în gramaj… Kilogramul are 800 de grame și ștrudelele s-au subțiat… Nici ștrudelele nu s-au scumpit, dar abia trei la un loc de fac cât unul normal, de altădată… Da, da’ ce mai este normal la noi? Și eu care-mi propusesem să mănânc o tavă de ștrudele… Amân propunerea…
Hârtia igienică - producție internă - a suferit, la fel, modificări. Au tăiat din lățime și au scurtat-o… din lungime… Prețul - e neschimbat… Riscul maxim…
Despre cărți și fructe nici nu mai pomenesc! Acestea da, produse de lux… Aici prețurile cresc precum un bebeluș bine îngrijit…
Și președintele ne mai aruncă așa, din când în când, câte un “Să trăiți bine!” O să trăim bine, de ce nu? Prin reprezentanții noștri. Cei cu pensii și salarii de sute de milioane…
O-ho, și încă ce-o să mai trăiesc eu bine dac-o să reușesc și luna asta să-i fentez cu plata la întreținere!… Da’ când n-o să mai reușesc, ce-o să se întâmple? Cum o să mai trăiesc? Tot bine, nu-i așa, Domnule Președinte?[/COLOR]