Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
nu trebuie sa ai ura fata de om ci fata de ceea ce indeamna omul la asa ceva.In acest caz,este vorba despre islam,tot o arma a diavolului.
|
Si daca mergem si la polul opus, m-am intrebat eu mai devreme, ce ii face pe americani, care de altfel se cred asa de civilizati, sa foloseasca inca scaunul electric(?!)
Oare nu e vorba de aceasi moarte ingrozitoare, terifianta?
La unii avem vinovatul; -islamul ("arma diavolului"), la ceilalti insa cine e vinovat? A cui arma este scaunul electric? A lui Hirstos?
Natiune "civilizata(?)", facand aceleasi fapte dezumanizante, chiar mai rau decat islamistii, daca ne aducem aminte de <guantanomo> sau cum s-o mai numi... Mi se face sila! Fiecare vede mai degraba barna din ochiul altuia...Mai bine si-ar vedea-o fiecare pe a lui, sa si-o scoata din ochi si sa faca pace! ca altfel ajung iar sa se bata precum chiorii...
La islam nu este mantuire! clar! unde este insa mantuirea? Daca as lua toate tarile la rand, exact pe langa cele islamiste se insira cele pagane, care s-au lipsit de Dumnezeu...si se inchina la calculator...
Nu mai zic nimic...