View Single Post
Vechi 13.01.2009, 20:40:44
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Nu stiu despre ce inaintasi vorbiti. Pentru mine, credinta crestina nu se mosteneste ci se descopera. Cei din trecut mai pot face si greseli. Asta nu inseamna ca nu ma folosesc de invataturile lor. Nu cred ca este corect spus ca m-am dezis. Mai degraba pot spune ca Dumnezeu (Tatal, Cuvantul si Duhul Sfant) imi sunt indeajuns.
De ce minti ca credinta se descopera caci daca ar fi asa cum zici tu ar trebui sa nu fii nici adventist, nici penticostar, ortodox sau alt cult, ci sa fii autonom: doar tu si biblia talcuita dupa mintea ta, nu invatat la adunarile voastre?!! Sfantul Apostol Pavel spune clar ca ,,credinta vine din auzire,, de la ,,parintii care ne-au nascut duhovniceste,, cum este el, nu prin descoperire proprie. Asa ca mai inaite de a ma acuza pe mine ca selectez scrierile Sfintilor Parinti, vezi-ti de multele si enormele greseli ale celei care a intemeiat cultul vostru pe minciuna si frica de moarte prin mincinoasa profetie ca vine sfarsitul cu a doua venire a lui Hristos. Asta e baza cultului vostru: minciuna. Ce altceva a fost ,,marea dezamagire,,?