Citat:
În prealabil postat de praxis
Ma infioara ideea ce ar fi foarte multi homosexuali in lume. Mai urat imi este atunci cand ma gandesc la posibilitatea ca aceste fiinte denaturate sa fi patruns in structurile bisericilor... poate si ortodoxe. Nu avem motive sa-i judecam, dar nici nu putem fi de acord cu ei. Noi, am invatat din Sfanta Evanghelie ca trupul este vremelnic, si de aceea nu se cuvine sa-i slujim. Homosexualitatea inseamna a transforma pacatul in necesitate, adica o boala psihica.
(Stiu ca cineva imi va atrage atentia ca am postat acest lucru, zicand: "nu judeca sa nu fii judecat"). Ei bine, nu pot sa fiu nepasator, precum nici oricare crestin, la ideea ca homosexualitatea se nadajduieste in stapanirea lumii, in virusarea tuturor popoarelor cu acest fel de MALADIE psihico-fizica. Din nefericire, am cunoscut persoane de aceasta denaturare, ceea ce ma face sa-mi pun seriose semne de intrebare: Sunt multi??? Mai apar???
|
Da,sunt multi,au fost dintotdeauna si vor mai aparea.Sunt oameni care isi duc propria cruce,pentru ca,evident nu este usor sa te nasti in acest mod,intr-o societate care nicicum nu ar fi dispusa sa te ajute,ci sa ridice bolovanul sa dea.
Eu ii compatimesc sincer,oamenii acestia traiesc adevarate drame.Este,intr-adevar,o deviatie,dar psihologic si medical nu stiu cum poate fi rezolvata.
In alta ordine de idei se pune problema,cam ce optiune au...sa isi nege orice drept la fericire alaturi de un partener pentru ca au avut ghinionul sa se nasca sau devina asa?
Sunt lucruri pe care concret nu stiu ce solutii viabile se pot gasi.
Este usor de filozofat pe marginea temei,de judecat,atunci cand nu esti tu protagonistul dramei.Dar,concret,cum pot fi ajutati acesti oameni?