Citat:
În prealabil postat de laurschepsis
Doamne-ajuta!
Totusi, cineva trebuie sa inceapa. Dan Puric a si inceput. Trebuie doar sa-si asume drumul. Toti marii martiri ai neamului nu au dat inapoi cand au trebuit sa treaca prin iad. Si nici armatele lor. Aceasta e calea. Singura.
E, vom vedea.
Doamne-ajuta!
|
[COLOR=green]
Ce-a inceput Dan Puric? Doamne fereste-ne! [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Poti sa-mi spui ce au facut, ca senatori, Dolanescu si Irina Loghin, prin ce s-au remarcat, cate iesiri la tribuna parlamentului au avut, in cate proiecte au fost implicati? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Dan Puric este un om superficial, debusolat, nehotarat, fara un scop precis... De ce spun asta? Un adevarat profesionist se indreapta spre o singura meserie si asta ca s-o faca bine. Ori, acesta, Dan Puric este regizor, actor, patron de trupa de teatru... Ok, prin ce s-a remarcat? Ce-a facut pana acum
BINE, DE APRECIAT? Cate premii are, macar nationale? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De ce nu ne gandim la Cristi Mungiu, care fara nici un fel de trancaneli si tonomate, a adus cinematografiei romane multe premii cu filmul 4, 3, 2?... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Zilele trecute Dan Puric a avut o apariție la RTV. A fost penibil. La un moment dat, mi s-a facut mie rusine de rusinea lui si am schimbat canalul. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Dar, gusturile nu se discuta... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Inca nu am auzit pe cineva sa-si fi depus candidatura pentru prezidentiale. Insusi Basescu a spus ca nu stie daca o va face... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Vom vedea dupa europarlamentarele din iunie cine ne sunt candidatii... Si Florin Calinescu s-a visat senator si acum, dupa ce s-a facut de ras, nimeni nu se mai intereseaza de el...[/COLOR]