Citat:
În prealabil postat de laraG
In prealabil postat de Laurschepsis :Inteleg ce a vrut sa spuna Ion Velican, dar contextual nu se potriveste aici.Sensul corect al expresiei lui Dan Puric este relevat minunat de Parintele Iustin Parvu.
[COLOR=blue]Ai dreptate, Laur.Eu,citandu-l pe Ion Velican, ma refeream la ce s-ar intampla cu domnul Dan Puric, daca s-ar implica in politica si ar accepta sa candideze la presedintie.Ma gandeam ca nu ar fi o cinste pentru domnia sa, data fiind definitia politicii(nu o mai numesc aici, au spus-o altii inaintea mea , chiar pe acest forum)Il iubesc, il admir pe acest OM si as suferi pentru tot ce, eventual, is-ar intampla.Doamne ajuta ![/COLOR]
|
Doamne-ajuta!
Totusi, cineva trebuie sa inceapa. Dan Puric a si inceput. Trebuie doar sa-si asume drumul. Toti marii martiri ai neamului nu au dat inapoi cand au trebuit sa treaca prin iad. Si nici armatele lor. Aceasta e calea. Singura.
E, vom vedea.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|