View Single Post
Vechi 10.01.2009, 16:09:20
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu!,nu l-as alege pe Dan Puric presedinte,si nu stiu de unde ati mai scos-o si pe-asta.O fi el credincios(cu toate ca nu as alege un credincios sa conduca,fiindca lucrurile pot degenera cu usurinta,contorsionandu-se credinta insasi,devenind astfel mult mai periculoasa si neinduratoare decat politica sociala),o fi el expert in conferinte si cuvantari alese,dar nu cred ca poate face fata unui sistem atat de vitreg care sustine orice politica guvernamentala.
Mi se pare din start o aberatie ca un om care pe plan social este,practic un anonim,sa apara deodata ca si presedinte,cu toate ca de aberatii suntem inconjurati,ex:figura absolut specific modelingului al Elenei Udrea,care ar vinde si seminte numai sa iasa cumva in evidenta(caci n-are altceva in cap),sau figura intelectuala a Ministrului Economiei,care avea numai 4 si 5 la liceu,si care nu are nici in clin si nici in maneca cu Economia,ori a Sanatatii,fara de cunostinte medicale...cat despre educatie nu mai vorbim.L-am mai vazut balbaindu-se si abia legand doua cuvinte,candva,si pe ministru de finante...Oameni buni!,eu ma ingrozesc,si nu-mi vine sa cred ca eu candva plangeam cand luam 8 la matematica sau economie.(ca e nota prea mica).Pre mult se strufoca elevii sa invete,intr-o tara fara sperante,condusa de analfabeti,ipocriti,silicoane si manele.
Mi-e sila....si in prezent,l-as alege si pe Dalai lama,ca nu-mi mai pasa de ceea ce se-ntampla,oricum,nu noi alegem ci "sistemul"...asa ca nu va mai imbatati cu apa rece.Si,oricum,Dalailama ar fi mai capabil!