View Single Post
Vechi 10.01.2009, 13:41:58
memike memike is offline
Banned

Data înregistrării: 29.12.2008
Implicit Multumes!!!

Da sunt tanar si....sperante...dorinte...Nici nu stiti cum astept cu sufletul la gura sfaturile voastre....si ma bucur ca totusi gasesc un sprijin...mi ar fi greu sa vorbesc lucrurile aceste cu apropiati mei ...defapt nici nu am prieteni adevarti ca in povestile cu zane...dar astea sunt lucruri de care te poti lipsi.As merge sincer la preoti din orasul meu ...dar nu am incredere....in sensul ca banuiesc ca ar afla tot orasul...si este o chestie personala care vreau sa o rezolv
dar fara a sti toata lumea.Si cand merg la biserica asa dupa puterile mele ma simt analizat de toti de acolo si sincer vreau sa merg dar sa nu fie spre lauda mea.Sincer prefer intr-o biserica unde sa nu ma cunoasca nimeni...sa fiu eu si Dumnezeu.Si ciudat ca daca vorbesti putin de Dumnezeu sau te vad ca aprinzi o lumanrae gata toti te cred credincios....dar nu e asa...numai Dumnezeu cunoaste duhul fiecaruia si stie pe cel care este cu adevarat credincios.Si in biserica ma smintesc cu tot felul de lucruri....asa e la inceput.
Am mers o data la un parinte...care se zice ca este vazator cu duhul si era ceva lume pe acolo si eu m am pus sa astept sa vb cu el mai la urma.Si inainte sa merg eu a venit o doamna batrana care ii spunea la preot ca cineva ia furat o gaina....pe mine ma busit rasu in gandul meu....dar mai apoi mai dupa mult timp am analizat si am tras o concluzie ca problema fiecaruia e cea mai mare iar ma gandeam ca problema etse la fel de minora ca cea a doamnei respective.E simplu credinta,rugaciune,spovedanie,rabdare,smerenie si viata dreapta dupa legile lui D-zeu.Este foarte simplu....dar pe cat de simplu pe atat de greu...pentru uni sau pentru alti.Si eu ca orice om numai cand dau de greu ma intorc si fac o rugaciune formala sio o cruce formala si astept minuni....iar cand totul e ok....ma mai intreb cine o fi Dumnezeu asta.Si de mic am incercat sa cuprind taine de necuprins si
eram insetat dupa asa zisu paranormal...care defapt ascunde lucruri nu prea corecte.Si eu in maretia mea de copil pierdut in spatiu judecam pe Dumnezeu ca de ce nu e lumea asa ca de ce nu pot cuprinde eu cu mintea intelesul lumi.Pe cand lumea asta e trecatoare si nimik nu nou sub soare.Si cend vine plata pentru nebunia mea...urlu si zic Unde esti tu Doamne?!?!?!Ceea ce fac aici ar trebui sa fac la un Duhovnic...dar...o sa o fac in curand...numai sper sa gasesc pe cine trebui .
Multumesc si Dumnezeu sa fie langa voi !!!!Doamne Ajuta!!!!!!
Reply With Quote