View Single Post
Vechi 10.01.2009, 12:46:09
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Pe zi ce trece vei avea mai multa vointa !!!!

Citat:
În prealabil postat de memike Vezi mesajul
Va multumesc din suflet inca o data pentru sfaturile ce duc pe calea dreapta.Din pacate am cam 4 sau 5 ani de cand duc razboiul asta.Stiu ca alti o viata intreaga au dus un razboi si mai mare ca al meu.Dar vreu si eu sa muncesc sa mi pot asigura existenta...imi este greu....am apelat la multe persoane...dar din pacate nimi...dar nu e vina lor e vina mea ca m am departat de Dumnezeu.Ultima persoana cu care am vb mi a spus ca am ceva farmece facute.Si la asta m am gandit ca nu sunt in masura sa spun ceva daca e bola psihica sau farmec....oricum imi doresc mult sa fiu ca inainte un om normal.Credeti ma de exemplu zilele astea am vrut sa dau un actist de 40 de zile...nu am bani...sincer...si deasemeni trebuie sa mi iau pastilele pe care mi le a recomandat doctorul...vreau sa lucrez...dar unde ca nici bine nu incep lucru si o iau razna...da...e greu...acum ma intaresc peste cteva zile deznajduiesc...dar asta e....oricum sunt sigur ca pana la urma va fi bine dar cand o fi asta nu stiu
Dar va multumesc ca imi dati sfaturi si ma bucur pentru ca asa mai invat unele lucruri si incet incet o sa merg din nou pe calea cea buna.Ma cheama Mihai .
Multumesc mult si Doamne Ajuta!!!!!!
Doamne-ajuta!

Mihai, am citit apelul tau si ma doare foarte tare amestecul sincer de nadejde si deznadejde care razbate din el.

Am amintiri dureroase despre un coleg de serviciu care avea problemele tale si pe care conducerea ziarului la care lucram l-a dat afara numai pentru ca o colega s-a simtit in pericol in vecinatatea lui.

Te simt singur si debusolat pentru ca credinta ta te ajuta sa faci un pas inainte si cand sa te bucuri de progres constati ca ai facut alti trei inapoi, pacatuind. Ti-e teama sa vorbesti pentru ca de fiecare data cand incerci sa iti impartasesti planurile bune se alege praful de ele. Ai scris ca ai fost la un duhovnic dar ca nu ai facut tot ceea ce ti-a dat sa faci. De asemenea ca ai primit un tratament pe care nu-l urmezi intocmai.

Pseudonimul tau "memike" e foarte frumos (me, mike - eu, mihai). Ma face sa cred ca esti tanar.

Este evident ca ar fi bine daca ai avea putere sa fii ceva MAI CONSECVENT. Dar firea ta nu te lasa. Aici este un cerc vicios din care doar duhovnicul tau + tratamentul te pot scoate. Intoarcete cu incredere la duhovnic de fiecare data cand simti ca te-ai departat de la cele ce ti-a spus sa faci. Scrie-ti cele ce te roaga sa faci. Scrie mare pe o hartie si afiseaz-o pe un perete, la vedere asa incat sa o poti vedea usor oricand esti tentat sa o apuci pe alta cale. Si nu mai neglija tratamentul. Pune-ti agenda din tel mobil sa te atentioneze cand este ora pentru medicatie.

Noi, fratii si surorile tale de pe acest forum am incercat sa te ajutam cu o parere, o sugestie. Dar, trebuie sa-ti fie clar ca insanatosirea ta este in triunghiul Mihai - duhovnic - doctor care il are pe DUMNEZEU in centru. Acest triunghi trebuie, cu nadejde sa-l desenezi zilnic. Din ce in ce mai clar.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote