Hahaha, camarila lui Ceausescu nu sunt sigura daca a plecat inca :D Am impresia ca Ceausescu a fost sacrificat ca sa inainteze la putere alde Iliescu & comp. Sunt exemple in istorie in care liderii comunisti au plecat fara varsare de sange ca in Romania. Revolutia de catifea? Germania de Est? Bulgaria? Polonia? Chiar si Uniunea Sovietica.
Noi, romanii, am scapat de Ceausescu nu din bunavointa lui Reagan, ci fiindca pur si simplu comunismul era pe duca in Europa, si apoi Gorbaciov deja anuntase ca URSS nu va incerca sa intervina in tarile care ar fi dorit sa se desprinda de blocul comunist. Deci asta e.
In fine, nu mai vreau sa continui, daca vrei iti pot recomanda niste carti scrise de oameni seriosi. Nu vad care ar fi legatura cu Dan Puric daca am continua discutia pe tema asta.
Voi votati pe cine vreti, eu in schimb imi doresc de presedinte un om inteligent, deschis la minte, indraznet in gandire, aplecat spre nou, fara tot felul de fobii si complexe. Asta mi-as dori eu, dar nu cred ca voi avea vreodata ocazia sa votez pentru un astfel de om.
P.S.: mie mi s-a parut cam de prost gust faptul ca Puric si-a pus fatza pe coperta cartii sale. Nu stiu, mi se pare putin cam prea ostentativ, Ceausescu mai facea asa.
|