View Single Post
Vechi 10.01.2009, 11:33:11
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit Lupta gandurilor - Intarirea credintei

Citat:
În prealabil postat de memike Vezi mesajul
...nu stiu cum sa incep...ahhh...Sarbatori fericite si fie ca noul an sa va aduca tot ce este mai frumos pentru voi!!!!
Am o mica problema:o iau razna cate o data...si incerc sa gasesc un raspuns de multi ani!!!
Totul incepe daca stau lanaga cineva care vorbeste in soapta...sau vorbeste normal iar eu aud franturi din ceea ce vb ei.Si mi se pare ca ar vorbi despre mine...iar mai apoi imi vin fel si fel de ganduri in minte pe care nu le pot controla si e super greu...as dori niste sfaturi si o persoana cu care sa vb mai detaliat...daca se poate.Am fost si la duhovnic si mi a zis sa ma rog si sa merg pe la biserica...ceea ce am incercat sa fac asa dupa putarea mea...dar sincer nu mai stiu ce sa fac...asa ca astept un sfat si pe cineva cu care sa vb mai dealiat.Multumesc!!!!
Cele despre care amintesti mai sus, nu sunt de natura patologica. Deci, nu esti bolnav. (asta pt ca te invitau unii sa mergi la doctor) Ci e o incercare spirituala, o treapta intru intarirea credintei, ingaduita de Sus. Ti se seamana suspiciune in "propria curte" si odata acceptata, vin apoi suvoi de alte ganduri netrebnice. Asta e parte a luptei gandurilor! In astfel de incercari aplici strategia melcului. Te retragi in cochilie si nu crezi nimic. Nici o sugestie! Pana cand trece valul! Dupa un timp n-o sa-ti mai pese de ele... o sa fii mai "nesimtit" la sugestiile dracilor. Dumnezeu sa-ti ajute sa fii mai credincios.
Reply With Quote