View Single Post
Vechi 10.01.2009, 08:26:36
eduardd
Guest

Implicit

Uneori pentru cei din afara lucrurile nu se vad/inteleg ( eu doar presupun din postarile unora) foarte bine. Sincer, imi este putiin "greu" sa vad cum este improscata Romania cu noroi chiar de romanii nostri. Da, avem hoti, avem saracie, avem lenesi, avem tigani, dar avem si oamnei de stiinta, copii olimpici avem sfinti si avem pe Dan Puric. Il iubim si daca l-am vota ar fi pentru ca am avea incredere in Domnul Dumnezeul nostru. Domnul D. Puric este un crestin traitor or...unuia ca acesta ..[COLOR=Red]ii ajuta Harul unde lipseste cunoasterea[/COLOR].. Nu scriu acestea pentru ca il doresc presedinte, scriu acestea pentru ca doare.. sa vezi cum fratii tai au schimbat patriotismul pe un pumn de dolari.. Da, sunt roman, iubesc pe D.Puric si am ramas aici incercand sa fac ceva, aici in dreptul meu pentru tara mea. Sunt un om nescolit, un om simplu dar incerc sa schimb ceva in coltul meu de tara ..poate si pentru voi sau copii sau nepotii vostri ce se vor intoarce in tara... Nu e tocmai corect sa spui din occident..nu as vota pe D. Puric nu se pricepe..
Reply With Quote