View Single Post
Vechi 09.01.2009, 08:44:13
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Nu e nimic gresit in aceasta formulare pentru ca Hristos e si Dumnezeu adevarat si om adevarat; au folosit-o Sfintii Parinti de care eu nu ma dezic cum te dezici
1. Nu am spus ca este gresita exprimarea folosita de dvs. Este gresit faptul ca ma corectati pe mine si-mi spuneti cum trebuia sa ma exprim. Am folosit exact aceeasi expresie (Omul Iisus Hristos), pe care a folosit-o si Apostolul Pavel in 1 Timotei 2:5. Se pare ca dvs. sunteti in stare sa-l corectati si pe Apostolul Pavel (pe care eu l-am copiat). In, plus, expresia "Dumnezeul-Om Iisus Hristos" nu este folosita niciodata de Sfintii Apostoli. Cine sunteti dvs. sa dati indicatii diferite de Sfanta Scriptura?

2. Declarativ, nu va deziceti de Sfintii Parinti. Atunci cum se numeste faptul ca nu respectati toate invataturile Sfintilor Parinti si, in unele cazuri, spuneti ca "Sfintii Parinti pot gresi"?

Noi, cel putin recunoastem ca verificam orice invatatura cu Sfanta Scriptura. Nu ne incredem deplin in oameni (nici in Sfintii Parinti, nici Ellen White, nici in preafericitul nu stiu care). Invataturile oamenilor sunt bune pentru a ne ajuta de ele, dar singura invatatura fara greseala este Sfanta Scriptura.