View Single Post
Vechi 07.01.2009, 19:45:51
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit Alte solutii

Citat:
În prealabil postat de mirela.b Vezi mesajul
Numele meu este Mirela Boangher,am25 ani ,insa nici eu nu am fost scutita de incercari primite de la viata.Povestea mea incepe cam asa:dupa terminarea facultatii am sperat ca ma voi bucura din plin de realizarile mele, insa am primit o incercare care mi-a schimbat putin viata:m-am imbolnavit grav ,fara ca medicii sa-si dea seama ce boala am.Am mers la mai multe spitale fara nici un rezultat.Am ajuns in cele din urma la un spital din Tg Mures unde medicii m-au operat, fara sa stie de ce,urmand sa aflu ulterior ca din cauza unei erori medicale mi-au extirpat mai multe organe decat trebuia(mi-au scos toate organele genitale de pe partea dreapta deoarece au fost confundate cu apendicita).Dupa doua luni de la operatie am mai primit o incercare;am fost diagnosticata cu cancer de tesut limfatic stadiul II.Practic de un an si jumatate fac naveta la Fundeni pt a face chimioterapia,radioterapia.Problema care se ridica este lipsa resurselor financiare pt a continua tratamentul(mai am aprox 2 ani de chimioterapie).De aceea am nevoie de bani pt tratament si pt o noua problema de sanatate aparuta tot ca urmare a tratamentului:mi-a fost afectata vederea pe ochiul stang,Pt a nu o pierde in totalitate am nevoie de o operatie care costa cam 2000euro.Va rog ca din putinul d-voastra sa ma ajutati sa-mi duc la bun sfarsit tratamentele.
Va doresc multa sanatate si numai bucurii!

Nr contact:0763114195.(Mirela Boangher)
Draga Mirela,
Ceea ce ai scris aici e cutremurator si inadmisibil din partea medicilor.
Ma gindeam daca ai putea sa contactezi Amnesty Interntional. Trebuie sa stii ca fiecare spital si doctor este asigurat - are o asigurare - in caz de greseli. Ei au gresit, va trebui sa-ti plateasca.
Nu te lasa, vei avea mult de furca, probabil, insa e o solutie pentru tine.
Tu ai dreptul sa le ceri pensie pe viata, stiai?
Incearca sa afli numre de telefon, contacte de la Amnesty.
http://www.amnesty.org/

si incepe campania ta personala.

In acelasi timp, fa-ti cat mai multe slujbe a Taina Sfantului Maslu, iar daca poti, e si mai bine intr-o manastire.
Sint de mare ajutor, in special pentru sanatate.
Este aici, pe acest forum, Acatistul Sf. Nectarie care este potrivit sa-l citesti cit mai mult.
Tot pe acest forum vei gasi o rugaciune, pusa chiar de mine, pentru necazuri. Citeste-o cit poti mai mult.
Nu te descuraja, desi situatia ta nu e una din cele mai placute acuma, vei vedea ca vei gasi o cale in a rezolva problemele mi bine decit crezi sau ti se pare in acest moment.
Mai poti sa-ti faci un web site, blog pe care sa-l trimiti in lume, romani milosi sint peste tot si ... nu se stie de unde vine un ajutor neasteptat.