View Single Post
Vechi 04.01.2009, 18:10:23
razvan_m
Guest

Implicit Medicamentele pe care un medic din Tg. Mures le-a recomandat parintelui Proclu

Doamne ajuta!
LA MULTI ANI SANATOSI SI CU SPORIRE IN DREAPTA CREDINTA celor ce vor citi acest mesaj si nu numai lor!
Cu cateva zile dupa Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului am reusit sa-l vizitez prin marea mila a Domnului nostru pe parintele Proclu la coliba sa din marginea satului Mitocu-Balan, comuna Cracaoani, jud. Neamt. Parea cat de cat bine Sfintia sa din punctul de vedere al sanatatii, dar stim cat de mult ne inseala aparentele din acest punct de vedere.
Cu voia parintelui, am notat pe o foaie de hartie ce medicamente ia impotriva astmului cat si a unei boli de inima [nu mi-a zis care anume] de care sufera.
Iata lista acestor medicamente [mai mult produse naturiste pareau cu exceptia a doua sprayuri pe care le ia in cazul in care nu mai are aer:

1. Echinaceea;
2. Protect4Life with Ginkgo Biloba;
3. Seretide [unul dintre cele doua sprayuri impotriva lipsei de aer], produs al firmei Handihaler din Ingelheim Germania;
4. Ventolin [cel de-al doilea spray anti-sufocare produs de GlaxoSmithKlin Romania];
5. Calivita (Gheara Matei, in fapt, comercializata sub aceasta denumire);
6. PerfectNutrition (Garlic Caps Odorless).

Dumnezeu sa se milostiveasca de noi, cei pacatosi, si sa-i dea sanatate si inca multi ani de trait parintelui Proclu!

Razvan
Reply With Quote