View Single Post
Vechi 30.12.2008, 00:35:15
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Eu sunt de parere ca e mai indicat sa nu ajungi in Biserica, in prima zi din an, daca ti-ai petrecut noaptea trecerii in noul an doar alaturi de verbul a bea. Imi este greu sa cred ca mai poti fi cu luare aminte la intreaga slujba.

Evident ca este indicat ca omul sa fie prezent in Biserica in prima zi din an, dar sa fie odihnit. Ce vreau sa spun prin asta? Ca e mai ziditor sa renuntam la jumatatile de masura. Multi stau pana dimineata la ospat si vin in Biserica sa motaie. Deci, de vom alege petrecere, atunci sa petrecem. Insa, de vom dori sa fim prezenti in Biserica, atunci sa renuntam la petrecere.

Da ,ai dreptate,totusi eu nu cred ca cineva credincios ,foarte credincios se imbata in seara de revelion si arunca artificii pe geam.Nu este nimic daca se bea un pahar de sampanie si se mananca o felie de tort dar de la asta si pana la manele si betie e drum lung.Ce parere aveti?
Eu voi asculta ca de obicei Acatistul Sf.Nectarie si Acatistul Mantuitorului Iisus Hristos dupa ce ciocnez un paharel de sampanie cu familia.

Mereu am avut un revelion linistit adica fara petreceri sau altceva cel putin eu,mi-a placut sa ma uit linistit la revelion la un cantec popular sau la o emisiune .

As vrea sa faceti un mic fragment cu activitatea voastra de Anul Nou,asa poate invatam unii de la altii.Doamne ajuta!
Reply With Quote