Citat:
În prealabil postat de Casiana
Eu nu am vrut sa subliniez prin mesajul meu ca pantaloni trebuie sa fie o regula si trebuie purtati in permanenta....
Nu sunt deacord sa fie purtati in Casa Domnului dar....sunt si situatii in care trebuie sa facem exceptii de la regula.... E de preferat ca femeia sa ppoarte fusta de aaceea e femeie dar sa nu fim absurzi si sa lasam regula sa aiba si excepti, nu e bine sa fim intransigenti!
Doamne ajuta!
|
Draga Casiana, eu am inteles perfect mesajul tau, numai ca nu sun intru totul de acord in argumentatie. Mai clar, fiecare este absolut liber in libertatea data . Nu trebuie sa invocam tot felul de motive cand nu vrem sa facem ceva sau nu ne plce pur si simplu ceva anume. Stilul asta este copilaresc ! Trebuie sa fim verticali fara a ne jena de cineva , creand tot felul de motivatii faptei , atitudinii noastre. Uite draga Casiana iti dau un exemplu, ca sa ma intelegi , daca cineva m-ar intreba de ce nu port barba ca asa ar fi mult mai normal ca , Ortodox, i-as spune clar : pentru ca nu-mi place si nu vreau. Flexibilitatea si libertatea atiudinii noastre, nu trebuie mascata de tot felul de justificari sau argumente , pentru a evita, o polemica , o barfa, o mustruluiala. Intelegi ? In rest sun cu totul de acord cu tine. Sarbatori fericite !