View Single Post
Vechi 27.12.2008, 14:44:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Casiana Vezi mesajul
Eu nu am vrut sa subliniez prin mesajul meu ca pantaloni trebuie sa fie o regula si trebuie purtati in permanenta....
Nu sunt deacord sa fie purtati in Casa Domnului dar....sunt si situatii in care trebuie sa facem exceptii de la regula.... E de preferat ca femeia sa ppoarte fusta de aaceea e femeie dar sa nu fim absurzi si sa lasam regula sa aiba si excepti, nu e bine sa fim intransigenti!

Doamne ajuta!
Draga Casiana, eu am inteles perfect mesajul tau, numai ca nu sun intru totul de acord in argumentatie. Mai clar, fiecare este absolut liber in libertatea data . Nu trebuie sa invocam tot felul de motive cand nu vrem sa facem ceva sau nu ne plce pur si simplu ceva anume. Stilul asta este copilaresc ! Trebuie sa fim verticali fara a ne jena de cineva , creand tot felul de motivatii faptei , atitudinii noastre. Uite draga Casiana iti dau un exemplu, ca sa ma intelegi , daca cineva m-ar intreba de ce nu port barba ca asa ar fi mult mai normal ca , Ortodox, i-as spune clar : pentru ca nu-mi place si nu vreau. Flexibilitatea si libertatea atiudinii noastre, nu trebuie mascata de tot felul de justificari sau argumente , pentru a evita, o polemica , o barfa, o mustruluiala. Intelegi ? In rest sun cu totul de acord cu tine. Sarbatori fericite !