08.12.2006, 16:21:44
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de mioara
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Va multumesc tuturor pentru explicatii. Imi sunt de un real folos.
Motivul pentru care am postat este ca am procedat asa, deci am iertat vreme indelungata. Dar ce am constatat: cand iertam, cei pe care ii iertam nici nu observau, nici ca i-am iertat, nici ca au gresit si nici nu se indreptau. Ajunsesem aproape sa nu ma mai tin pe picioare de stres. Atunci cineva mi-a spus, ca trebuie "pus capac" raului, caci altfel ma inabusa. Abia dupa mult vreme am auzit de acest " a treia oara te fa sabie", ceea ce era cam in concordata cu sfatul primit.
Evident ca iert in continuare, dar cand vad ca cineva nu are masura, intervin. Mie din fire nu-mi plac conflictele si incerc, atunci cand se ivesc sa le rezolv prin discutii si nu cu fapte reprobabile. Dar asm observat ca efectul cel mai rapid si sigur nu il au cuvintele ci rugaciunea spusa pe loc pentru cel pus pe cearta.
|
Draga anca, daca iti este de ajutor, iti recomand sa asculti chiar pe acest site interviul Maicii Siluana "despre iertare"-la Predici audio. Si vei gasi raspuns la dilema ta, care e in concordanta cu ceea ce ai aflat, cu "pusul capacului".
Doamne ajuta!
|
Draga mioara, iti multumesc pentru trimiterea la predica Maicii Siluana. Predicile prezinta intotdeauna o sinteza a problemei si le ascult cu mare placere.
Doamne ajuta!
|