Citat:
În prealabil postat de eduardd
Da Dorina, am scris undeva ca prietenia dezinteresata este adevarata prietenie. Crede-ma de la el am invatat asta. Nu sunt simple cuvinte..Mi-a oferit viata sa drept pilda. Mult m-am folosit de el. Un infirm..un infirm pe care unii il trateaza cu dispret, altii il privesc cu mila insa in pieptul sau arde o inima VIE. Maine pot fi ca el insa diferenta e ca acum NU ma mai tem. Prietenia adevrata nu se mentine prin email, scrieri, messenger, forumuri ci prin rugaciune si iubire in Hristos. Alta cale NU exista.
|
...nu stii NICIODATA cand cuvintele pe care le-ai scris pot cadea si prinde viata intr-un pamant al unui suflet ce cauta .... cauta ... pe Hristos.... chiar si net.... Si atunci sa vezi Binecuvnatarea lui Dumnezeu peste tine...
Asa este, este chiar multa piergere de timp pe forum... dar un sfat din TOATA inima este TOT O RUGACIUNE!!! de care se foloseste nu numai un om, ci TPOTI care citesc, unul mai devreme altul mai tarziu... Orice cuvant spus din inima pt inima, NU poate sa nu intra adnc in inima... Nu stim cum va lucra Hristos in fiecare...