Īn prealabil postat de geo.nektarios
...asa este!!! Forumul nu-ti da posibilitatea unei prietenii adevarate, dar eu post spune ca AM PRIETENI DRAGI de aici de pe forum, prieteni ce nu am crezut vreodata ca pot avea!!! Ba inca sa fim atat de uniti!!! DATORITA FORUMULUI!!! Nu as fi cuoscut asemenea persoane si sa avem o PRIETENIE SFANTA!!! ADEVARATA PRIETENIE nu este simplul fapt de a ne cunoaste si doar a comunica!!! Pretuirea, respectul, daruirea si IUBIREA sfanta m-a unit de cateva persoane "forumiste"!!! Fiecare priveste din perspectiva lui... eu prin dorinta de a cunoaste, de a NE cunoaste asa prin acest Thread, am PRIETENI adevarati!!! Fiecare se stie pe sine citind aceste randuri la cine ma refer, si nu ma rezum numai la cei care s-au apropiat de mine, ci la TOTI!!! Cu toti imi arat si imi daruiesc prietenia care este o legatura sfanta de COMUNIUNE Trinitara!!! Nu mi-am dorit sustinatori ai afirmatiilor si lucrurilor spuse de mine, ci m-am bucurat de CASTIGAREA UNUI PRIETEN!!! Nu ma refer numai la cei ce ii am in lista de public profile!!! NU am cerut prietenia nimanui, ci mi i-a daruit DUmnezeu, cum? Numai El stie!! Eu nu am cerut nimanui prietenia, nu am asteptat asta, dar Hs a vrut ca sa AM!!! si Ii dau slava!!!
Deci fiecare cum vrea sa ia lucurile: daca le ia de BUNE, BUNE le gaseste, daca le ia de RELE, RELE le gaseste!!!
EU sincer m-am folosit de FORUM , ca spunand si altora ce trebuie facut sau aratand anumite lucruri, m-am folodit EU mai intai, pt ca nu am spus de la mine ce am spus, ci de la Sfintii Parinti, adica ce invata BISERICA nu eu!!!
Fiecare cu ale sale si cum vrea sa le perceapa pe cele din jurul sau!!!
|