View Single Post
Vechi 22.12.2008, 18:37:24
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Mi-am adus aminte.. M-a intrebat duhovnicul: jenica, dintre toti oamenii cu care ai vorbit tu pe net, din toate subiectele dezbatute..exista o singura persoana care si-a schimbat opinia? Ai macar un singur om care sa spun DA m-am folosit??? Daca nu...care a fost rodul celor 3 ani de internet??
Voi v-ati pus vreodata intrebarea asta?
Eu mi-am pus-o abia acum, am tras linie si imi spun amar de tine jenico..mult te-ai osandit..intoarce-te la viata ta de leguma..ca mult mai mult folos vei avea...
iertati-ma si Domnul sa va ierte fratilor!
Eu cred ca din orice poti invata,asta daca iti doresti si cred ca e imposibil ca in 3 ani de petrecut pe internet,care este o sursa asa de vasta de informatie,sa nu te fi ales cu nimic.
Cat despre forum,este ca si in viata reala:oamenii sunt diferiti,cu unii vei intra in conflict,cu altii te vei simpatiza,ii vei stima,dar de invatat tot vei invata ceva.
Si acum ma ierti,dar dintr-o viata de leguma cred ca nimeni nu ar putea avea folos,decat doar leguma in sine...Suntem aici sa evoluam nu sa stagnam,deci daca stim sa vedem si sa gasim,vom invata din cam orice pe lumea asta!
Reply With Quote