Dragii mei, intrenetul are f.multe neajunsuri in comunicare. Oricat de frumoasa ar fi o prietenie virtuala NU va putea inlocui o prietenie pe viu. sa fii aici cand am nevoie de tine, sa te simt pe VIU, sa vii sa imi faci o cana de ceai cand sunt racita, sa ma duci de mana la doctor cand sunt bolnava. Mai mult aici, pe forum nu ne descoperim si neputintele, unii le mai lasam sa se intrezareasca prin modul de a scrie..de a comunica...de a rabda.. de a riposta.. INsa, daca nu vezi chipul, expresia celui ce ti se adreseaza ai tendinta de a interpreta.. Ori acesta "interpretare" nu e mereu corecta. Spre exemplu recent m-am intalnit cu un frate de pe forum. Mi-a spus esti exact cum mi-am imaginat.. Dar oare acest imaginat este bun fratilor? Daca nu eram asa cum si-a imaginat oare nu eram tot eu? De aceea spun asemenea ancai, NU conteaza chipul, Nu varsta, NU starea civila, pentru ca aici nu daruim ceea ce avem ci ceea ce suntem de fapt. Daca ma simti ca frate/sora cu adevarat toate celelalte dispar..pentru ca ma primesti asa cum sunt. Un om simplu...cu defecte si calitati. Nu cumva creem personalitatea dorita de noi prietenului/ei si daca el iese din standard...Nu ne mai este prieten? Sincer, nu imi doresc sa stiu cum aratati ci imi doresc sa invat sa va iubesc cu adevarat asa cum sunteti, sa va simt fratii mei in Hristos.
Sarbatori fericite tuturor!
|