View Single Post
Vechi 19.12.2008, 22:17:56
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Discutia noastra nu prea are legatura cu numele topicului dar,am putea parafraza spunand"mare este gradina Ta Doamne!!!!"Iata un fragment dintr-un articol din "Formula AS" a Prof.dr Florin Tudose
[SIZE=3]"Va pot repovesti un mit folcloric,in care se vorbeste despre un roman,Manole care impreuna cu zece mesteri mari face sacrificii uriase pentru a-si duce la bun sfarsit proiectul:o biserica cum n-a mai fost.[/SIZE]
[SIZE=3]Comanditarul,Negru Voda,venit sa preia lucrarea ,il intreaba daca ar putea sa faca un lucru si mai grandios.Raspunsul pozitiv al marelui mester va fi urmat de o atitudine pe care ,din pacate de sute de ani nu putem s-o depasim; luati-i scara! [/SIZE]
[SIZE=3]Manole va plati cu viata talentul,curajul,si sacrificiul de a duce la bun sfarsit o opera,de a deveni un mare maestru intr-un domeniu.[/SIZE]
[SIZE=3]La fel vor pati Caragiale,Eminescu,Brancusi,Ionescu,Paulescu,Eliad e,Emil Palade,si aceste sunt primele nume care imi trec prin minte,dintr-o lista de cateva sute de mii de romani[/SIZE][SIZE=2]"...[/SIZE]si as adauga poate.... si al Silviei

Am deviat de la subiect ,da ,imi pare rau.Dar degeaba esti talentat la literatura,creezi,iti dedici mult timp literaturii daca nu crezi in Dumnezeu sau nu ii dedici si lui Dumnezeu mult timp,multe vedete,domnitori,legende ale Romaniei nu sunt chiar atat de apreciate de Dumnezeu,de exemplu,crezi ca domnitorii toti au fost sfinti?Nu,ei au pacatuit,au omorat,au luptat etc si nu au stiut de Dumnezeu.Am regretul ca Silvia nu mi-a raspuns la intrebarea,Cine crezi tu ca este Dumnezeu.
Reply With Quote