Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
De cand am intrat pe acest forum am incercat sa-i cunosc pe acei care posteaza mai mult citindu-le cele scrise,noua forma a acestuia oferind posibilitatea sa o facem mult mai usor.
Asa ma cunoscut-o si pe Silvia, draga Alin.
Parerea mea-si nu-i nimeni obligat sa fie de acord cu mine este ca are multa credinta in Dumnezeu,atata doar ca isi pune intrebari.
Ce-i rau in asta?Este oare un pacat sa fii foarte destept si sa ai talente???Poastarile nici unui alt membru nu mi-a umplut ochii de lacrimi mai mult decat cele ale Silviei si te rog sa ma crezi ca mi-as dori foarte mult sa o cunosc mai bine,sa stiu de ce sufera atat de mult.
Oricum,un om care spune sincer ce crede este mai credibil decat un fariseu!
Dumnezeu este Dragoste! Si acel care stie sa ofera dragoste fara a cere nimic sau fara a avea vreun interes acela este placut lui Dumnezeu si neplacut oamenilor!
|
Din postarile ei in acest subiect reiese ca nu prea crede si se indoieste si de Dumnezeu..se indreapta spre ateism...Eu totusi nu inteleg cum de crezi in Dumnezeu dar nu crezi in cuvantul lui,in Iisus Hristos,in Apocalipsa etc.Inseamna ca nu crede in Dumnezeu sau crede in alt dumnezeu .