Citat:
În prealabil postat de fratele
am si eu, tampit cum sunt, o nelamurire...BOR recunoaste Noul Ierusalim ca parte din ea...???
ma pot numi si ortodox si catolic si pucios si penticostal in acelasi timp??? 
mai vs...poti sa scri o carte....ajutat de puciosi iese chiar consistenta... curaj!curaj!curaj!-unii se jeneaza sa spuna asa aberatii dar tu esti deasupra lor...vreo proorocie pt tine in Cuvantul pucios este?   
|
voi nici macar de curiozitate n-atzi citit un rand de acolo, dar va aratatzi scarbitzi ca ar fi pan-ecumenism ori sectarism, dar daca citeshti de la proorocia data prin sf Verginica... n-ai sa regretzi... shi ai sa ajungi cu adevarat creshtin-ortodox... caci cate bordeie atatea obiceie... Hristos-Duhul arata forte clar cum ii place lui Dumnezeu ca sa fie vietzuirea creshtinilor Sai... ortodocshi... fara sa dea cu parul shi fara sa judece ca sa-tzi puna pistolul la tample, ci doar mangaie, vindeca, repara, intareshte... iubeshte shi sufera.
poi acolo vezti gasi ca nu este pro pan-ecumenism shi nici pro sectarism... ci cauta sa adune oile pierdute din cele 4 vanturi.
iar "Dumnezeu nu este unul de la maluri", ci este printre noi.
nu este oare mult mai aberant sa datzi dovada de atat suficientza? asta ca sa nu zic rautacioshie... shi nici nu atzi citit macar un rand, macar o vorba... ca sa avetzi vre-un argumnet....
multzumesc fratele ca mi-ai mai pus un banutz in pushculitza din cer... mersi frumos.
in rest numai bine... shi sper sa va ierte pucioshii cum ii numitzi dumneavoastra ca e chiar frumos spus pucioshi, caci vine de la puci, iar puci este asha ca o mica revolta, dar nu a lor ci a celor care-i batjocoresc...
"bucuratzi-va cand... shi vor spune tot cuvantul rau impotriva voastra... mintzind pentru MINE caci rasplata voastra multa este in Ceruri"
Doamne ajuta, shi atzi scapat o vreme de mine ca merg in concediu.
pentru ce suntetzi nedreptzi? fara macar sa fi citit ori sa luatzi la cunoshtiintza o fapta? cat de ushor este sa demolezi...
"vetzi darama acest Templu shi in 3 zile il voi cladi/ridica din nou" (poate nou se refera shi la NOUTATE) citat din Hristos-Duumnezeu, atunci venit in trup, acum in Duhul shi care inca este perfect valabil...