View Single Post
Vechi 18.12.2008, 12:40:01
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de strajeru Vezi mesajul
Vsovi!Ti-a explicat foarte clar,concis si la subiect Maria Margareta care este treaba cu Noul Ierusalim si cu tot ceea ce se petrece acolo(proorocii micinoase si erezii).De ce ramai tare la cerbice de parca nu ai inteles nimic? Chiar atat de tare te fascineaza dementa aia de Verginica incat esti dispus sa arunci cu noroi in Ortodoxie?Ii iei apararea cu atata vehementa in defavoarea Ortodoxiei?Hm.....Inseamna ca esti d-al ei.

strajerul de ce mintzi? e frumos sa mintzi? (shi eu mint mult dinpacate, pt slava de la oameni, pentru laudaroshenie shi nadejdea in scena, in mine, sau ce shtiu eu in ce-mi pun nadejdea... in doctori)

nu vezi cum iese dun gura ta noroiul ce ishi spune ortodocie? nu vezi? n-am aruncat nici maca un fir de praf impotriva bunei creshtin-ortodoxii, care este singura mantuitoare, deshi sufletul meu se razvrateshte adesea shi e gata sa ucida, sa huleasca shi sa loveasca... caci sunt un pacatos notoriu...

iar draga colega Maria-margareta, prin care mi s-au mai luminat unele lucruri, a fost doar o "trompetzica gazetareasca" adica tot o "sculishoara" a batjocURII shi defaimarii pentru spectacol pe care cei interesatzi de cashtig shi de mediatizare shi de "laurii voiau sa-i smulga de pe fruntea ta de FIER, a credintzii biruintza cata orice CAVALER"

eu vad ca eshti tu tare nu la cerbice ci la altceva, la patimasha minciuna pe care a ridicat-o coada de matura pe care shezi suit strecurand tzantzarii shi inghitzind CaMILA-CăMILA...

dar am obosit sa-tzi tot repet...

huleshte frate, ca fiecare v+a da socoteala, pentru proorocia pe care a mancat-o pisica shi n-a mai trait+o... ascultand de proorocul mincinos, crezand ca-i pazeshte.

dar daca nu suntetzi siguri de ceva atunci "pashtetzi iarba pe care o cunoshtetzi"

deci fa ash shi faci bine... chiar daca mai huleshti din cand in cand... deci te iert shi ma iarta shi dumneata de credintza mea fascinanta, "dementa" scare iata ca spre deosebire de minciunile tale (patimashe) este in FAVOAREA creshtin-ortodoxiei... dar ca unii nu sunt in favoarea ei, asta e altceva... dar ramane sa ne convingem, mai devreme sau mai tarziu, ori daca nu, atunci macar la judecata...