View Single Post
Vechi 16.12.2008, 15:58:01
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[SIZE=3][COLOR=green]Cu ce-mi garantezi mie asa ceva? Cine ma poate convinge ca asa va fi? [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=green]Se cunoaste ca-n loc de suflet, ai calti dupa raspunsul pe care l-ai dat. Ce te intereseaza pe tine ce caut eu aici, per forum? E proprietatea ta? Esti cu ordinea? [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=green]Am pus o intrebare, atat... Dar, la intrebarea mea extrem de precisa, imi raspunzi aiuritor... Cine te crede? Eu - nu! Cred ca nici tu singur nu te crezi...[/COLOR][/SIZE]
Intrebi cine te poate convinge?Eu am incercat,dar nu am putut.Asa ca de ce mai intrebi daca oricum nu crezi pe nimeni?
asa cum ai intrebat tu unde a fost Dumnezeu cand au murit copiii striviti de rotile masinilor,asa te-am intrebat si eu de ce ai ales tocmai acest forum ca sa scri.As putea sa-ti spun si eu: ce te intereseaza pe tine ce face Dumnezeu cu propria Lui creatie-oamenii?Sau cand ii ia de pe pamant sau ce incercari le da?
Eu ma cred in ceea ce am zis,mai ales cand vad cum cei de langa mine se prabusesc in fata necazurilor lumesti,iar eu raman in picioare.Asta este puterea pe care mi-o da dragostea in Hristos.Dar sa nu ma bucur prea mult,caci nu se stie cum cad si eu din pricina necredintei mele.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR]
Reply With Quote