Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
Papa Ioan Paul al-ll-lea a spus odata ca Romania este Gradina Maicii Domnului.
In "Codul Bibliei" descoperit cu ajutorul calculatorului (pe textul ebraic se gasesc in aceleasi pasaje cuvinte despre anumite evenimente din istoria omenirii-razboaie,moartea presedintilor,atentatele de la 11 septembrie,etc,de asemenea si profetii despre viitor)apare cuvantul Romania exact in pasajul din Geneza in care se vorbeste de Gradina Eden:
[SIZE=3]“Și a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse, și l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze și s-o păzească.” (Geneza, cap 2, versetul 15).[/SIZE]
[SIZE=3]In acest pasaj,in textul ebraic apare cuvantul Romania.[/SIZE]
[SIZE=3]De asemenea,aici:[/SIZE]
[SIZE=3]“Iată Eu (Dumnezeu) sunt cu tine și te voi păzi pe orice cale vei merge…” și “nu te voi lăsa până nu voi împlini toate câte ți-am spus”. (Geneză, cap. 28, versetul 15).[/SIZE]
[SIZE=3]Eu ma intreb daca Papa stia deja de acest cod dinainte sa fie facut public,si daca a facut conexiunea intre faptul ca Romania apare in pasajul in care se vorbeste despre Gradina Eden.[/SIZE]
|
ce-tzi pasa tzie Alexandra de ce gandeau shi ce gandesc viclenii papistashi? dar ca in Geneza se vorbeshte de Romania precis e adevar ca Hristos-Duhul ne arata aici, la Godeni, l-a plamadit din pamant pe Adam, adica pe Om, caci era primul Om shi adam inseamna om, iar apoi Omul a devenit om shi Adam a devenit adam.... caci nu l-au mai crezut shi nu l-au mai urmat pe Hristos... ci pe papistashi ori pe oamenii pacatoshi shi rai shi necredincioshi care de multe ori ii aflam printre ortodocshi... printre noi, ori chiar noi inshine ne facem cu ei partashi... devenind asha un fel de pagani-ortodocshi ori eretici-ortodocshi... in sensul ca lasam faptele cele bune shi le facep pe ale lor, nu alea care le-au furat de la noi ca sa le faca ei, ci pe alea ce le-au inventat ei... le-au talmacit ei spre a lor pierzare... dar shi a noastra daca nu ne shtim pazi gospodaria, gradina... caci vinovat nu este cel ce seamana ci ala care nu-shi pazeshte bostaneiii shi bostanishorii... nu-i asha?