Surori dragi, Ory si Noesisaa, NU am nimic cu nimeni, asa e cum ziceti, Dumnezeu nu este nemilostiv, ci al iertarii si IUBIRII, dar sa NU uitam ca Dumnezeu este si DREPT, pe langa celelalte atribute ale Sale!!! Dumnezeu face judecata dreapta! Dumnezeu NU Se joaca de-a FAGADUINTELE!!! desi spune la psaltire "faceti fagaduinte si le impliniti Domnului!" iar Sf.Pavel ne spune "sa nu va jurati nici pe cer nici pe pamant, ci sa va fie voua ce este da, DA, si ce este nu, NU, ca sa nu cadeti in JUDECATA!" adica in judecata lui Hristos!!! Cu Dumnezeu nu ne jucam!!! Daca ai fagaduit in fata altarului ca aceea vei face, ACEEA trebuie sa duci la bun sfarsit: "bine sluga si credincioasa peste putine ai fost pusa, peste multe te voi pune, intra in BUCURIA Tatalui Meu!"! caci zice la in slujba de la calugarie din cuvintele Mantuitorului: "Luati JUGUL Meu ca este BUN si povara Mea este USOARA!!!"
Imi veti zice acum: ce treaba are fagaduinta cu faptul ca nu trebuie sa juri? Este o diferenta intre a jura si a fagadui, dar esenta a ce spune una si cealalta, in contextul scripturistic artat, este ACELASI!!! Adica Dumnezeu ne vrea HOTARATI pt un singur lucru: Ori CASATORIE ori CALUGARIE!!! De la casatorie spre calugarie se poate, dar Calugarie spre Casatorie, NEVER!!! De ce? este FAGADUINTA FECIORIEI PANA LA JUDECATA de Apoi!!!! Nu poti trece de asa ceva!!! Si daca ai incalcat, e VAI!!! Nu ca nu exista Mantuire, dar PEDEAPSA de la Hristos este mare, pt ca este DREPT, si "nu Se manie in fiecare zi", dar cu cel care isi bate joc de FAGADUINTA, Dumnezeu PEDEPSESTE, NU SPRE RAU, spre PIEIRE, cum intelegi VOI, ci SPRE CURATIRE, spre INDREPTARE!!! ca ce a fagaduit "impliniti Domnului"!!! Dumnezeu daca este asa RAU cum il intelegeti, NU ESTE DUMNEZEU!!!
Repet: NU E DE JOACA CU FAGADUINTELE INAINTEA DOMNULUI!!!
Daca va tot dati mari ca Dumnezeu este "prea iubitor si iertator", explicati va rog de au murit Anania si Safira din Faptele Apostolilor? oare nu au fagaduit sa puna la picioarele Ucenicilor Domnului TOATA averea lor in folosul comunitatii crestine??? si au oprit o mica parte pt ei... si au fost pedepsiti cu MOARTEA!!! Cititi si va convingeti de DREPATEA lui Dumnezeu!!! Cap 5:
1.Iar un om, anume Anania, cu Safira, femeia lui, și-a vândut țarina. 2.Și a dosit din preț, știind și femeia lui, și aducând o parte, a pus-o la picioarele apostolilor. 3.Iar Petru a zis: Anania, de ce a umplut satana inima ta, ca să minți tu Duhului Sfânt și să dosești din prețul țarinei? 4.Oare, păstrând-o, nu-ți rămânea ție, și vândută nu era în stăpânirea ta? Pentru ce ai pus în inima ta lucrul acesta? N-ai mințit oamenilor, ci lui Dumnezeu. 5.Iar Anania, auzind aceste cuvinte, a căzut și a murit. Și frică mare i-a cuprins pe toți care au auzit. 6.Și sculându-se cei mai tineri, l-au înfășurat și, scoțându-l afară, l-au îngropat. 7.După un răstimp, ca de trei ceasuri, a intrat și femeia lui, neștiind ce se întâmplase. 8.Iar Petru a zis către ea: Spune-mi dacă ați vândut țarina cu atât? Iar ea a zis: Da, cu atât. 9.Iar Petru a zis către ea: De ce v-ați învoit voi să ispitiți Duhul Domnului? Iată picioarele celor ce au îngropat pe bărbatul tău sunt la ușă și te vor scoate afară și pe tine. 10.Și ea a căzut îndată la picioarele lui Petru și a murit. Și intrând tinerii, au găsit-o moartă și, scoțând-o afară, au îngropat-o lângă bărbatul ei. 11.Și frică mare a cuprins toată Biserica și pe toți care au auzit acestea.
PS: NU VA JUCATI CU FOCUL!!!
Iar ca sa va raspund ca NU va place cum ca "prea dau in cap la toti" este ca NU MA JOC CU CELE SFINTE si nu pot accepta "increderea prea mare in Dumnezeu si in Bunatatea Sa, care este PACAT IMPOTRIVA DUHULUI SFANT si nu se va ierta IN VEAC!!! Daca avem invatatura asa cum ne-a lasat-o Hristos prin Sfintii Apostoli apoi prin Sfintii PArinti si Sf.CANOANE date in Sinoadele Ecumenice (de aceea sunt canoane pt INDREPATREA OMULUI, ci nu ca RAZBUNARE SAU DIN RAUTATEA lui Dumnezeu, asa cum intelegeti voi, din CREDINTA pe care o aveti), apoi ASA O TIN caci "1 Tim 6.20 "păzește comoara ce ți s-a încredințat, depărtându-te de vorbirile deșarte și lumești și de împotrivirile științei mincinoase, Pe care unii, mărturisind-o, au rătăcit de la credință."
2 Tim 4.3 "Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învățătura sănătoasă, ci - dornici să-și desfăteze auzul - își vor grămădi învățători după poftele lor, Și își vor întoarce auzul de la adevăr și se vor abate către basme."
Va cer IERTARE pt tot ce v-am suparat!!! Eu stiu ca NU v-am jignit cu nimic, daca voi ati facut-o cu mine, VA IERT din TOT sufletul, pt ca stiu ca din NESTIINTA spuneti ce spuneti!!! Dumnezeu sa va miluiasca si sa va LUMINEZE sa intelegeti PORUNCILE Sale!!!
|